Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Varjak ra vagy megint becsap?
Figyelt kérdés
A baratommal 21 honapig voltunk egyutt es egyszer mar elhagyott a szulei miatt, aztan jartunk titokban 2 honapot de kiderult, es most azt mondta nekem hogy nagyon szeret de varjak ra 2-3 honapot amig anyagilag rendbejon es elkoltozhet otthonrol. Es eppen emiatt amiert mar elhagyott engem az en szuleim nem engednek hogy kibekuljek vele, 17 eves vagyok es meg rajuk kell hallgassak, de en nagyon szeretem ot, mit tegyek?2009. márc. 8. 19:51
1/2 A kérdező kommentje:
A fiu 20 eves lessz jovohonapban
2009. márc. 8. 19:51
2/2 anonim válasza:
szerintem ne beszélj vele többet. ha nem szeret téged annyira, hogy kiálljon érted, akkor nem érdemel meg téged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!