Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megütött a párom. Mit tegyek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megütött a párom. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Fél éve vagyunk együtt.Elég féltékeny, pedig nem adok rá okot, pont ezért mert tudom, hogy milyen.Azt hitte, hogy megcsalom.Összevesztünk és megütött.Adjak neki még egy esélyt?
2011. máj. 3. 14:45
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
Fiatal 19 éves lány vagy annyi pasit találhatsz még aki tiszteli a nőket hogy az nem igaz akkor miért ragadnál le egy ilyennél?Nem érdemes esélyt adni neki mert leírták h akinek féltékenységi rohamai vannak az csak azt bizonyítaná h mégegyszer képes megtenni és lehet h a következő már nem csak egy ütés lesz mert be akar majd fenyíteni h azért se merd őt ott hagyni mert általában így suokott lenni!Mtért adnál esélyt h ez megtörténjen?Ne b@szd már el az életed!Csak te nem érzed mennyire reménytelen?Meg fog még ütni ha nem a következő az azutáni v a 5 alkalommal!Aki megmutatta h képes erre h megüssön úgy h nyoma maradjon ráadásul semmit nem csináltál csak az agyát elöntötte a sz@r minden világos MOST KELL SZAKÍTANOD KISLÁNY MERT KÉSŐBB NEHEZEBB LESZ ÉS CSAK JOBBAN MEGJÁRHATOD!
2011. máj. 3. 17:40
 22/32 anonim ***** válasza:
51%
A szívedre hallgass!
2011. máj. 3. 17:42
 23/32 anonim ***** válasza:
Nem érdemes az időd ilyen emberekre fecsérelned!Ettől jobbat is találsz akkor is ha őt szereted!Persze mint a családon belüli erőszak áldozatai te is meg fogsz bocsájtani és csak a saját károdon tanulod majd meg mert ebből az lesz!Csak ne legyen igazam!Utolsó esélyt sem szabad adni!Főleg így h kikötöttétek h akkor ott hagyod pont emiatt fogsz mégjobban kapni mert meg akar majd félemlíteni miután megütött fogd már fel!Ha megszeretted ha nem ilyet férfi nem csinál csak egy erőszakos f@sz és az meg megteszi úgy is!Különben meg h ő nem bízik benned úgy h okot sem adtál a féltékenykedésre akkor te miért is bízol benne mikor ő meg bebizonyította h megüt!Ey kapcsolat a kölcsönösségen alapul!Te lehet szereted de ő nem különben megbízna benned!CSak BIRTOKOLNI AKAR mint aaz erőszakos férfiak általában és a megbocsátásodon élősködik!Még egy esélyt adsz neki és elhiteted vele h ő a jani és behálózott téged addig lépj amíg nem gondol a tulajdonának érted ez nem játék komoly traumától akarlak megvédeni ami bekövetkezik ha most nem lépsz!PErsze ha néhány "okos"tájékozott" válaszoló azt mondja h bocsásd meg akkor jól nézünk ki!Nehéz de fogd fel ez a pasi tipikusan a féltékeny erőszakos típusba tartozik főleg ha eddig is ilyen volt!NEM SZERET BÁRMENNYIRE IS MEGJÁTSZA MAGÁT EZ AZ ÜRGE BETEG ÉS CSAK BIRTOKOLNI AKAR NORMÁLIS FÉRFI NEM VISELKEDIK ÍGY!HA megbocsátassz és adsz neki még egy esélyt őrült vagy szóval nee!OLvastam annyit erről a dologról h tudjam mit beszélek nekem kéne hinned ha nem hiszel nekem kb véged pont abba a hibába esel mint azok a nők akik megbocsátottak.Ezen az életed múlik egy ilyen pasi mellett csak szenvedni fogsz!AZONNAL TEDD LAPÁTRA MINNÉL INKÁBB BOCSÁNATOT KÉR!
2011. máj. 3. 17:58
 24/32 anonim ***** válasza:
És az nem jutott eszetekbe,h talán túlságosan szereti és ezért ennyire féltékeny? Ha szereted maradj vele. Szerintem.
2011. máj. 3. 18:15
 25/32 anonim ***** válasza:
Soha! Ha egyszer megütött, megint meg fog ütni. Menekülj, amíg lehet, mert közös háztartás (ha még nincs), házasság és gyerekek mellett már nehezebb lesz szabadulnod.
2011. máj. 3. 18:41
 26/32 anonim ***** válasza:
Persze had verje agyon szépen egy nap majd ha összevesznek!Az ilyen esetek 0%-ában fordul elő az amit írtál kedves előző mert ez hülyeség aki szereti a másikat az megbízik a másikban ha meg féltékeny csak akkor meg nem tudja megütni úgy h nyoma maradjon!Különben is legyen már büszkesége pofonra csók?Ráadásul drága ha hiszed ha nem az életével játszik te meg ilyen zagyvaságokkal jössz neki!A pasija majd jól elbassza az életét és kuss lesz a neve!Az ilyet úgy ott kell hagyni h többet a közelébe se tudjon férkőzni!Már az előbb leírtam h az ilyen pasi beteg és birtokolni akarja a párját miért akkor jöjjön erre rá ha majd kórházba kerül?
2011. máj. 3. 18:44
 27/32 anonim ***** válasza:
A 18:15-ösnek írtam!
2011. máj. 3. 18:45
 28/32 anonim ***** válasza:

15:21

Te valószínűleg Stockhom-szindrómában szenvedsz.

2011. máj. 3. 18:46
 29/32 anonim ***** válasza:
Üss vissza.
2011. máj. 3. 18:56
 30/32 anonim ***** válasza:

OFF: "Nincsen rózsa tövis nélkül"

De jó hogy ezt valaki írta:D De tanuljátok meg, hogy a rózsának tüskéje van... Úgyhogy rózsa csakis tövis nélkül létezik.

ON: Szerintem beszéljétek meg... Ha megbánta, és bocsánatot kér ezerrel, és látod, hogy igyekszik, bocsáss meg neki... Egyszer. Többször ne.

2011. máj. 3. 19:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!