Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megütött a párom. Mit tegyek?
Persze, aki meg nem ad pogfont és elnéz mindent azt meg azért hagyjátok el mert túl jószívű.
2011. máj. 3. 15:13
Ha nem adtál rá okot és van nyoma akkor nem szabad esélyt adni mert ha ilyen akkor jobb időben lépni minden családon belüli erőszak egy pofonnal kezdődik ne várd meg amíg agyonver!Addig lépj amíg mersz lépni!Ez max akkor lenne megbocsájtható ha okot adtál volna és kicsit ütött volna h nincs nyoma, Van nyoma v nincs?Bár ha tényleg ok nélkül féltékenykedik tényleg jobb lenne elhúzni ha nincs is nyoma mert sokat olvastam erről és a családon belüli erőszak nagy része ezzel kezdődik h a párod ok nélkül féltékenykedik és ha ezért már meg is üt az egyértelmű jel sok nő pont itt rontja el h megbocsájtja!Ill. megbocsájtani szabad de akkor is ki kell dobni és többet ne is kezdj vele!Bármennyire is szereted!Tudom h nehéz és sztem meggyőzni sem foglak de sajnos a tényeket kell nézni szted ha most tényleg semmi okot nem adtál erre mégis megtörtént szted többször nem fog?És ha majd mondjuk jól összevesztek akkor félholtra ver?Mert ezután az jön!Ok nélküli féltékenykedésnél nem szabad megocsájtani ilyesmit hidd el!Ha meg nyoma is van menekülj mert nem farkast kiálltok hanem tényeket mondok a családon belüli erőszak nagy része tényleg ok nélküli féltékenységgel kezdődik bármennyire is szereted egy ilyen pasi mellet szted milyen lesz?Ha majd összevesztek meg most se csináltál semmit szted majd ha máskor is eldurran az agya mi lesz?Addig lép amíg teheted mert én semennyire nem fújom fel ezt az ügyet!Arra kell csak gondolnod h mi lesz ha nem lesztek majd mindig egy hullámhosszon!Mert a rózsaszín köd előbb utóbb feloszlik és megjelennek a problémák ha ilyen apróságért így reagál meg túlzott féltékenység = nem bízik benned,nem bízik benned megüt=nem tisztel .NEm tisztel=nem szeret csak birtokolni akar!Ebbe meg belefér h megüssön!Ne hidd el neki h nem fog többet mert az nem igaz!Elhiszem h néha mindenkinek eldurranhat az agya nem kell egyből így gondolkodni de a túlzott féltékenykedés esetén az ellenkezője szokott bizonyulni!Egy nő önvédelemből nem bocsájthat meg ilyesmit!Ha megbocsájtassz egy pofont ilyenért azt hiszi h szabad ezt tennie és most még könnyebb lépni mint amikor már jobban megver senkire ne hallgass aki azt mondja bocsáss meg neki!Tudom h a szerelem vak és mindig van kivétel de az csak ritkán fordul elő jobb ha nem kockáztatsz!Olyan férfi mellett szted milyen életed lesz akitől majd félhetsz h mikor jön rá az ok nélüli féltékenykedés!Korábban már voltak az agresszivitására,féltékenykedésére jelek?
2011. máj. 3. 15:18
Ha szereted adsz neki esélyt. 5 éve megerőszakolt egy nálam 6 évvel idősebb srác, részeg volt. Nem akartam feljelenteni és nem is jelentettem. Nem akartam botrányt. Még csak a szüleimnek sem mondtam el. Ő nagyon megbánta, mindig próbálta helyrehozni valahogy meg minden. Aztán egyszer csak más irányt vett a kapcsolatunk és egymásba szerettünk. Nagyon szeretem. 2 éve együtt vagyunk. Hát..... ilyen az élet. Én hiszek a sorsban, mindennek oka van. Ugyan már! Bocsáss meg neki, ha szereted. Ha meg nem,akk minek vagy vele?
20/L
2011. máj. 3. 15:21
1. Ha egyszer megütött, másodszor is meg fog. Alapszabály.
2. A válaszolóktól kérdem: mennyiben más egy nőt megütni, mint egy fiút? Miért elítélendőbb az egyik a másiknál? (ha most az jön, hogy gyenge/védtelen akkor azt mondom, hogy sokszor direkt provokálja, és akkor bizony magára vessen)
Nyílván normális ember nem verekszik ha nem muszáj, de ha provokálják akkor nem tesz különbséget férfi és nő között, és nem értem mi ez a megkülönböztetés.
2011. máj. 3. 15:31
Jobb ha hozzászoksz, hogy üt ha majd feleségül akarsz menni hozzá...:(
"Nincsen rózsa tövis nélkül"
2011. máj. 3. 15:35
16/32 A kérdező kommentje:
Mióta ismerem azóta ilyen féltékeny, el is fogadtam, heves természetű de hozzám még sosem nyúlt úgy.Megbánta, ezerszer bocsánatot kért, virágokat hoz, ígérget fűt fát,de nem tudom, hogy mi legyen..tudom, hogy ha egyszer megüt, akkor többször is megfog.De mi van ha mégsem?Tudom, hogy az én érdekem, hogy ott hagyjam, de lehet, hogy adnék neki még egy esélyt, és az első olyan alaklomnál, ahogy úgy érzem, hogy alaptalanul kiabál, és agresszív akkor ott hagyom, és ezt tisztázom is vele,ha megfelelnek neki a kritériumok akkor megpróbáljuk, ha nem akkor már szedem is a cuccom.És igen látszik a nyoma, de nem vészes.
A volt férjem egyszer megütött,de elnéztem neki biztos hirtelen stb.aztán 2-szer,3-szor stb.Rájött,hogy elbír velem,és megteheti akkor miért is ne.Azóta elváltam tőle,és most nagyon boldog vagyok a jelenlegi párommal.Ha egyszer megüt,megfog másodjára is!!!Én házasságban voltam vele azért néztem el.De ha ti még csak egy pár vagytok akkor dobd a fenébe.Sok olyan pasi van aki taiszteli a nőket és nem üti meg!Hidd el így van!!
2011. máj. 3. 15:53
Elöző vagyok.Ő is bocsánatot kért,napi szinten virágcsokor ,süti,csoki stb.,de ez ideig óráig tartott,mert gyorsan elfelejtette,és újabbakat kaptam.Az normális volt,hogy azért pofozott meg mert nem volt kedvem sexelni vele?És ilyenekért ütött meg!Nem azért mert hisztis voltam stb.
2011. máj. 3. 15:59
Szó nélkül dobd ki! Az okokat ez előttem szólók már elmondták.
2011. máj. 3. 16:56
Ha megbánta,akkor igen.
De még fogsz kapni.
2011. máj. 3. 17:08
Kapcsolódó kérdések: