Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megütött a párom. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Fél éve vagyunk együtt.Elég féltékeny, pedig nem adok rá okot, pont ezért mert tudom, hogy milyen.Azt hitte, hogy megcsalom.Összevesztünk és megütött.Adjak neki még egy esélyt?2011. máj. 3. 14:45
1/32 anonim válasza:
Én biztos, hogy nem adnék. Bár nekem erős félelmeim vannak a családon belüli erőszakkal kapcsolatban, nagyon ki tud az ilyesmi borítani.
2/32 anonim válasza:
Ha ez volt az első eset akkor talán adhatsz...
Persze én ezt nagyon elitélem de az én vagyok.
Beszéld meg vele és mond meg neki h legközelebb ha felemeli a hangját akkor azt csak akkor tegye ha van rá oka, és bizonyítéka! Találgatásból ne pofozkodjon!
Meg amugy se! Ha nem tetszik szóljon de ne üssön meg, akkor hagyjon ott menjen a fenébe ha ennyire sötét.
3/32 anonim válasza:
Ha még csak okot sem adtál rá, akkor hagyd ott...
4/32 anonim válasza:
csak ha megbanta, es igeri hogy tobbet nem fordul elo.
5/32 anonim válasza:
hát... magamból kiindulva én adnék
19/L
6/32 anonim válasza:
ha lány vagy akkor nem hogy nem adnék de még fel is jelenteném !
ha fiú akkor persze addj neki még egyet :D
8/32 A kérdező kommentje:
19 éves lány vagyok
2011. máj. 3. 14:57
9/32 anonim válasza:
Add vissza és mond neki, hogy akkor most kvittek vagytok, de ha rendszeressé válik, akkor te ezt nem tartod egy kapcsolatba beleférőnek.
10/32 anonim válasza:
helybe akasztanám fel azt aki nem hogy megüt hanem még azt is aki meg próbál ütni egy lányt ... erkölcstelen és visszataszító (N)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!