Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csalja velem a barátnőjét, akit állítólag szeret?
"DE!!!!!! Álszent idióták írnak ide. Miért lenne ribi? Őszintén. Ha tetszik valaki akkor egpróbálom egszerezni. Pont leszarom, hogy van e valakije!!!!!!
Ez annak legyen a gondja aki félrelép, neki legyen annyi esze hogy azt mondja nem csalom meg mert szeretem.
Nehogy már a kérdező legyen az orda krva mikor Ő független, ráadásul az exéről volt szó, akivel valaha nagy szerelem volt!!!!!!"
Akkor te is egy koszos ribanc vagy. Az utolsó mondatra reagálva: valaha nagy szerelem volt. Igen, de már elmúlt és vége a kapcsolatnak. Vagy erre hivatkozva nyugodtan el lehet k.rni más boldogságát és kapcsolatát. Az meg egy dolog, hogy ő független, de a srác nem. Keressen valaki olyat, akinek nincs senkije. Amúgy meg mi az, hogy bármi áron megszerezni? Szóval, ha neked kell valaki, akkor nem érdekel, hogy mi lesz, hány emberen kell átgázolni, tönkretenni a boldogságát, fő az, hogy neked jó legyen? Amellett, hogy ribanc vagy, még önző is. Hányingerem van az ilyen nőnek csúfolt förmedvényekből. Az meg nem álszentség, ha valaki azt írja, hogy az akinek barátnője van ne k.rjon meg más csajokat. Szerintem ez a minimum, amit elvárhatunk egy kapcsolatban, de úgy látszik a te értékrended egészen más. Szívből kívánom, hogyha majd összejön a nagy szerelem, egy hozzád hasonló r.hadék b.sszon a pasiddal és utána próbálja is meg lenyúlni.
Lehet koszos ribanc vagyok, voltam már szerető, nekem jó volt.
Önzőség vagy sem, a saját boldogságom érdekel nem a másik nőé. Sajnálom ez van.
Bánj úgy a pasiddal, hogy egy "koszos ribanc" ne tudja lenyúlni tőled....
Nincs semmi gond azzal amit tettél, ne higgy a megbántott, sérült embereknek. Egyedül a volt barátodnak van elszámolni valója magával és a barátnőjével.
Még hogy rossz ember lennél, vagy könnyűvérű? Ugyan már. Csak őszintén élsz. Egy elég sarkalatos példát említenék. Mit mondanál szívesebben utolsó órádban:
1. Életem úgy alakítottam, hogy senki ne mondjon rám rosszat, senkit ne bántsak meg még közvetve sem. Sok mindenről lemondtam, sok áldozatot hoztam, de legalább tudom hogy jó szándékú ember vagyok. Kár hogy vége..
2. Mindig azt tettem amit a szívem, a testem és az eszem kívánt, csodálatos élményekben volt részem, izgalmas, sokszínű, bámulatos ez az élet. Mindent megkaptam amit akartam, készen állok.
Válassz.
Uh de vicces visszaolvasni,azóta nem is voltam itt :) Köszönöm a válaszokat, az utolsó hozzászólónak igaza van, lehet én is hibás vagyok valamilyen szinten, de neki kellett volna gondolkodnia, hogy mit is tesz, mivel neki volt/van ott a barátnője, viszont azóta ezt tisztáztuk, igaz azóta volt még ilyen alkalom novemberben, aztán elköltözött, és vele lakik a barátnője is... Januárban beszélgettünk erről levélben, és azt mondta, hogy sajnos néha előbb cselekszik, mint gondolkodik .. És hogy már megbánta, de már nem tud mit tenni, de hogy ő ezt nem megcsalásnak veszi, hanem kapcsolatterápiának... Viszont ezen én is kiakadtam, és megkérdeztem, hogy vajon a barátnője is így vélekedne erről...?! Utána már nem mert erről beszélni, mert mai napig fél, hogy én elmondom a barátnőjének...Ezen már gondolkodtam is, mert a lány tévhitben él, azt hiszi, hogy tökéletes a kapcsolatuk.. Közben meg már megcsalta nem 1x és nem 2x.. De akkor hülyén venné ki magát a dolog, a csaj azt hinné, hogy én vissza akarom kapni.. Ezt viszont nem szeretném, és a fiú is azt mondta : tudod mi a vicc? hogy nagyon-nagyon szeretem
Na innentől kezdve azt hiszem kiszállok ebből, volt ami volt, de már nem igen lesz ... :D És azokat is megértem, akik negatív véleményt írtak, mert nyilván én is gondolkodhattam volna visszafele...
Énis ebben a cipőben járok,félig meddig.
A Pasi akit 2 éve ismerek, még nem jöttünk össze mert hogy én tul fiatal voltam neki..most hogy már eltelt 2 év megint megekresett többet akar meg minden..én persze szerelmes vagyok belé azóta is de barátnője van.. figyelj ha otthagyja a barátnőjét érted,akkor szabad mindent, de amíg vele 'is' együtt van, addig ne engedj neki egay csókot sem, mert a végén te leszel a rossz..érted hogy mire gondolok, te leszel a ribanc meg a kihasználható, várd meg és ha megteszi érted akkor szeret és nincs akadálya a kapcsolatotoknak! Sok szerencsét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!