Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csalja velem a barátnőjét, akit állítólag szeret?
A barátnőjét nem szeretheti, mert akkor nem csalná.
Téged szintén nem szeret, mert ha téged szeretne, még mielőtt lett volna valami, vagy legalább április 1után elhagyta volna a jelenlegit.
Azt várod tőle hogy újra együtt legyetek?
18/L
Ilyenkor miért nem veszi észre senki, hogy a srác a lotyó????????????????????????????
Mindig a nők a k*rvák?
A kérdező nem csalt meg senkit.
Tény hg nem szép amit tett, mivel tud a srác barátnőjéről.
De mégis a srác a K*RVA!!! A férfiak hűtlenségét nem azzal kell megállítani hg a nő akivel meg akarja csalni a párját annak kelljen nemet mondani. Ez a pasi egy hűtlen disznó...
Akivel itt ki van szúrva az a másik csaj.
Még mielőtt megkapnám a bélyeget nem megcsalt nő vagyok... csak enyhén szólva feminista.
24/L
"most miért ő a k*rva, ő független!"
És akkor most ez feljogosítja, hogy tönkre b.sszon egy kapcsolatot. Amúgy igazatok van, ne legyünk ennyire elfogultak. A srác is egy gerinctelen, kétszínű rohadt g.ci, mert erre nincs jobb kifejezés. Állítólag szereti a barátnőjét és rossz érzés megcsalni, de azért csinálja. A csaj meg egy ribanc. Ő is tud a kapcsolatról, de azért nem esik nehezére széttenni a lábát. Talán még hülye is, mert azt hiszi, hogy így majd talán visszakapja a volt barátját. Tényleg megérdemlitek egymást, teljesen egyformák vagytok. Remélem a barátnő, minél hamarabb rájön és kidobja azt a tetű hímringyót és talál valakit, aki ezerszer normálisabb, te meg összejösztök és akkor k.rtok félre, amikor csak akartok.
Előjöhetnek benne régi érzések, de szerintem kapcsolatot ne remélj tőle.
DE!!!!!!!!!!!!!!!! Álszent idióták írnak ide. Miért lenne ribi? Őszintén. Ha tetszik valaki akkor egpróbálom egszerezni. Pont leszarom, hogy van e valakije!!!!!!!!!!!!!
Ez annak legyen a gondja aki félrelép, neki legyen annyi esze hogy azt mondja nem csalom meg mert szeretem.
Nehogy már a kérdező legyen az orda krva mikor Ő független, ráadásul az exéről volt szó, akivel valaha nagy szerelem volt!!!!!!
26L
Végre valaki látja amiről én is beszélek... :):):):)
13:03-as voltam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!