Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért csalja velem a barátnőjé...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csalja velem a barátnőjét, akit állítólag szeret?

Figyelt kérdés
Majdnem másfél évig voltunk együtt a barátommal, de novemberben szétmentünk, és összejött egy lánnyal. Márciusig nem igazán beszéltünk, néha írt, hogy mi van velem.. de haragudtam rá, ezért mindig leráztam.. Aztán március közepén írtam neki facebookon, hogy mi van vele, rég beszéltünk. Elkezdtünk megint nagyon sokat beszélgetni, mindenféle témáról, szóba jött az is, ami köztünk volt, hogy miért vitázhattunk annyit, meg azt is mondta, hogy hiányzom neki stb.. Aztán ez mindennapossá vált, hogy mi msn-en beszélgettünk, aztán mondta, hogy találkozzunk.. Erre mondtam, hogy inkább ne (mert azután találkoztunk volna, miután a barátnője elmegy tőle..) Aztán nem találkoztunk.. Végül április 1-jén találkoztunk, nála aludtam és hát megcsalta velem a barátnőjét, de nem igazán láttam rajta a megbánást, de azért rákérdeztem, hogy milyen érzés volt megcsalni a barátnőd? Erre azt válaszolta, hogy hát rossz... És mondom, hogy de ha szeretek valakit, akkor nem csalom meg. Erre ő: az igaz.... Aztán ez igy folytatódott, pénteken megint találkoztunk, és nagyon sokat beszélgettünk mindenféle témáról, azt mondta, hogy nem tudja, hogy miért csinálja ezt, de még jelentek neki valamit.. Aztán beszélgettünk, és szóba jöttek a szellemek:D Én meg elkezdtem félni...Mondta, hogy bújjak hozzá, és nem fogok félni... És nagyon ölelgetett, úgy mint rég... Vélemények? L/19
2011. máj. 3. 12:30
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
100%

A barátnőjét nem szeretheti, mert akkor nem csalná.

Téged szintén nem szeret, mert ha téged szeretne, még mielőtt lett volna valami, vagy legalább április 1után elhagyta volna a jelenlegit.

Azt várod tőle hogy újra együtt legyetek?

18/L

2011. máj. 3. 12:57
 12/30 anonim ***** válasza:
Az exed egy gerinctelen r*hadék. Te meg egy ribi. Összeilletek. Aki szereti a párját, az nem csalja meg.
2011. máj. 3. 12:58
 13/30 A kérdező kommentje:
Nem! Nem várom el, hogy újra együtt legyünk, mivel nem bírnék benne megbízni, mert akkor akár előlem is eltudná titkolni, hogy megcsalt...Bár mikor mi együtt voltunk, nem volt olyan este, hogy ne beszéltünk volna... Csak próbálom megérteni a logikáját, hogy mit miért csinál, de én még arra is gondoltam, hogy ugye majdnem másfél év, azért annyi idő alatt elkezdünk kötődni egymáshoz, és talán ezért..
2011. máj. 3. 13:00
 14/30 anonim ***** válasza:
100%

Ilyenkor miért nem veszi észre senki, hogy a srác a lotyó????????????????????????????

Mindig a nők a k*rvák?

A kérdező nem csalt meg senkit.

Tény hg nem szép amit tett, mivel tud a srác barátnőjéről.

De mégis a srác a K*RVA!!! A férfiak hűtlenségét nem azzal kell megállítani hg a nő akivel meg akarja csalni a párját annak kelljen nemet mondani. Ez a pasi egy hűtlen disznó...

Akivel itt ki van szúrva az a másik csaj.

Még mielőtt megkapnám a bélyeget nem megcsalt nő vagyok... csak enyhén szólva feminista.

24/L

2011. máj. 3. 13:03
 15/30 anonim ***** válasza:

"most miért ő a k*rva, ő független!"

És akkor most ez feljogosítja, hogy tönkre b.sszon egy kapcsolatot. Amúgy igazatok van, ne legyünk ennyire elfogultak. A srác is egy gerinctelen, kétszínű rohadt g.ci, mert erre nincs jobb kifejezés. Állítólag szereti a barátnőjét és rossz érzés megcsalni, de azért csinálja. A csaj meg egy ribanc. Ő is tud a kapcsolatról, de azért nem esik nehezére széttenni a lábát. Talán még hülye is, mert azt hiszi, hogy így majd talán visszakapja a volt barátját. Tényleg megérdemlitek egymást, teljesen egyformák vagytok. Remélem a barátnő, minél hamarabb rájön és kidobja azt a tetű hímringyót és talál valakit, aki ezerszer normálisabb, te meg összejösztök és akkor k.rtok félre, amikor csak akartok.

2011. máj. 3. 13:08
 16/30 A kérdező kommentje:
Nem küldte el, amit az előbb írtam, ezért leirom rövidebben:D Szegény ártatlan barátnője, miközben még együtt voltunk ezzel a sráccal, a suliban rávolt akadva, mindent megtett, hogy összejöjjenek, barátnőit kérte meg, hogy segitsenek neki megszerezni.. És a kapcsolatunk vége felé, mikor már nagyon sok volt a vita, akkor úgy voltam vele, hogy ha menni akar akkor menjen, és hát össze is jöttek... De beszélgettünk sokat, és mondta, hogy most nem boldog, meg azt is mondta, hogy nem szerelmes. Persze a barátnője, mikor összejöttek, facebook üzenőfalára kiírt olyan dolgokat, amibe engem alázott... Én ilyet sosem tettem... Ő nem ribanc ennyi erővel?:) De igen, igazatok van, a másfél évből ti láttok pár sort, és az alapján elitéltek, igaz ez nem mentesit az alól, hogy megcsalta a barátnőjét, de nem én csaltam meg... :) Nem értem miért lennék ribanc.
2011. máj. 3. 13:24
 17/30 anonim ***** válasza:
100%

Előjöhetnek benne régi érzések, de szerintem kapcsolatot ne remélj tőle.

DE!!!!!!!!!!!!!!!! Álszent idióták írnak ide. Miért lenne ribi? Őszintén. Ha tetszik valaki akkor egpróbálom egszerezni. Pont leszarom, hogy van e valakije!!!!!!!!!!!!!

Ez annak legyen a gondja aki félrelép, neki legyen annyi esze hogy azt mondja nem csalom meg mert szeretem.

Nehogy már a kérdező legyen az orda krva mikor Ő független, ráadásul az exéről volt szó, akivel valaha nagy szerelem volt!!!!!!

26L

2011. máj. 3. 14:03
 18/30 anonim ***** válasza:

Végre valaki látja amiről én is beszélek... :):):):)

13:03-as voltam...

2011. máj. 3. 14:22
 19/30 anonim ***** válasza:
A hozzád hasonló miatt ment tönkre egy kapcsolatom. És a mostanit is egy hozzád hasonló könnyűvérű lotyó támadta be. Csak reménykedni tudok hogy a jelenlegi párom nem olyan lotyó pasi mint a Tied.
2011. máj. 3. 15:17
 20/30 A kérdező kommentje:
Reméljük a legjobbakat:D
2011. máj. 3. 15:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!