Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok miért színlelitek az orgazmust?
Én sosem színleltem még, nem is menne...túl őszinte természetem van :) Ezért voltam pocsék a színjátszóban is, mert csak azok a szerepek mentek, amiket tényleg éreztem, olyat nem tudtam eljátszani, amit nem éreztem át.
Én úgy vettem észre eddig, a pasikat nem igazán zavarta, ha nem látták rajtam az orgazmus jeleit... vagy ha volt, aki odafigyelt erre, az egy szó nélkül folytatta kézzel-szájjal, hogy nekem is jó legyen. De nem volt belőle semmi gáz, tisztában voltak vele, hogy ez nem mindig sikerül, nem jöhet mindig össze. És én sem szoktam belőle semmi ügyet csinálni...élvezem én orgazmus nélkül is. Jól esik eggyé válni a másikkal, jól esik a közelsége és az ő kielégültsége. Majd máskor elmegyek én is, ennyi :)
De szerencsére ritkán fordult elő eddig az ilyesmi. Engem elég könnyű kielégíteni :)
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!