Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem élek át hüvelyi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem élek át hüvelyi orgazmust?

Figyelt kérdés

a g-pontot szeretném megtalálni,és nem megy:( olyan béna vagyok,amikor a párommal sexelek akkor nagyon jó érzés de nem lesz hüvelyi orgazmusom nem spriccelek.

orális kielégítésnél viszont csiklói van.

mit csináljak?

21/l

2011. jún. 29. 19:54
 1/9 anonim ***** válasza:

Vannak nők akik nem képesek hüvelyi orgazmusra, vannak akik meg arra képesek és csiklóorgazmusra nem képesek, van aki mindkettőre.

én is csak csiklóorgazmusra vagyok képes

2011. jún. 29. 19:59
 2/9 A kérdező kommentje:
de én ezt nem hsizem el:( biztos lehet valahogy ygakorolni
2011. jún. 29. 20:00
 3/9 anonim ***** válasza:
Azért mert neked csiklói orgazmusod van, nem hüvelyi. Spriccelni meg nagyon kevés nő tud.
2011. jún. 29. 20:02
 4/9 anonim ***** válasza:
Minek kérdezel, ha nem hiszed el?!
2011. jún. 29. 20:03
 5/9 A kérdező kommentje:
azért kérdezem mert szeretném ha adnátok vmilyen tanácsot hogy ti hogyan éltétek át,mert ezt lehet gyakorolni vannak technikák pózok, személyes tapasztalatról szeretnék olvasni nem pedig ami az interneten van sablonszöveg,de ezek szerint nektek sincs!mert akkor már hasznos választ kapnék!
2011. jún. 29. 20:06
 6/9 anonim ***** válasza:
nekem egyszer volt hüvelyi, hogy sikerült nem tudom :D azt tudom, hogy ülő pózban értem el. Annyira nem nagy élmény, lezsibbad az egész tested és elönt a forróság. Én megvagyok nélküle :D
2011. jún. 29. 22:30
 7/9 anonim ***** válasza:

édesem, ez nem internetes sablonszöveg volt, ahogy te fogalmaztad meg, és leszögeztem már az elején, hogy nekem sem volt még hüvelyi.

és képzeld el, hogy van olyan barátnőm, akinek még soha életében nem volt csiklóorgazmusa, hanem csak hüvelyi, de az minden pózban misszionárius,stb.

fogd fel, hogy erőlködhetsz életed végégig, lehet hogy nem vagy rá egyszerűen képes, kész.

persze az is lehet, hogy tévedek, de mi lenne ha rágugléznál, mert száz, hogy értelmes válaszokat kapnál.

2011. jún. 30. 13:32
 8/9 A kérdező kommentje:

figyelj Szivi!:)

a sablonszöveget nem a ti írásotokra gondoltam ,hanem azt ami az interneten van ami már a csapból is folyik,hogy kiről nevezték el a gpontot hol található blabla.

figy lehet hogy nem lesz de azért lehet próbálkozni,és csak kiváncsi voltam azt hittem hoyg sok lány fog írni hogy nekik hogy sikerült milyen technikával,amúgy nagyrészt fejben dől el,és nem kell rá koncentrálni.

Így hogy nekem nincs kicsit szégyellem magam a párom előtt is és ezért szeretném ha nekem is összejönne :S

2011. jún. 30. 17:34
 9/9 anonim válasza:

A G pontnak (G zónának) fiziológiailag mindenkinél lennie kell. Nem mindenkinél megtalálható. Nem mindenkinél működik úgy, ahogy erről írnak. Csak szexuálisan izgalmi állapotban kitapintható. Tehát a nőgyógyászod nem tudja megmondani, van-e, és hogy hol van. Ha magadnak, izgalmi állapotban felnyúlsz, vagy párod ujjaz, ingerelve, keresve egy érzékeny területet. Felül, középvonalban a hüvelyed felső-hasi oldalán. Ez kissé keményebb, redőzöttebb érzés annak, aki tapintja. Mindenki nem képes a hüvelyingerléses orgazmus átélésére, ebben igazatok van.

De vannak, akik a mítoszok, kulturális és a partner által közvetített elvárások alapján, mindenáron ezt is át akarják élni. Bizonyos arányban, ez elérhető, megtanulható. Csak ne görcsösen, és ne mindenáron. Egy szakember segítségével hihetetlen fejlődést lehet ebben elérni.

A hüvelyi- , G pont orgazmus készsége fejleszthető, tanulható! A spriccelős orgazmus nagyrészt mástól is függ. Kevesek kiváltsága.

Szexa

2011. júl. 1. 20:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!