Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok miért színlelitek az orgazmust?
hát ez azért nehéz dolog..
bevallani a másiknak, pláne esetleg a kapcsolat elején, hogy nem jut el a csúcsra. nem tudhatjuk, hogy hogy reagál a másik.
én is színleltem már, de közben próbáltam úgy irányítani, hogy egyre jobban érezze, hogy mi a jó nekem.
lehet nem szép dolog, de féltem, hogy megsértem az önérzetét
Én már színleltem, főleg egyéjszakás kalandoknál. Minek mondjam meg neki, hogy nem jól csinálja, ha úgysem találkozunk többet?
A párommal is volt már rá példa, egyszerűen mert nem érti meg, hogy vannak helyzetek, amikor egy lány képtelen elélvezni. Például amikor annyira fáradt, hogy a szemét is alig bírja nyitva tartani. Elfogadtam, hogy ő ezt nem érti, és ha néha szexelünk így, akkor színlelek. Bár akkor sem mindig.
Szerintem ez pont nem árt az önbecsülésének, a saját örömömnek meg mindegy, mert ezekben az esetekben általában az utána következő alvás a legjobb.
Mert nem akarja lerombolni az önbizalmát már az elején.
Képzeld csak el, ha az első pár alkalom után azt vágnák a fejedhez, hogy béna vagy!
azért, mert vannak olyan fiúk, akik csesztetnek azzal, hogy miért nincs orgazmusod? mikor lesz már orgazmusod?
ettől bestresszel a nő, nem is lesz neki, inkább eljátsza, és békén hagyja a pasi.
egyébként úgy is lehet nagyon élvezetes a szex, hogy nincs orgazmusod:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!