Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egyik haveromnál az van kint...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyik haveromnál az van kint iwiwen, hogy kapcsolatban, a "barátnőjénél" az, hogy elvált. Együtt vannak még vagy sem?

Figyelt kérdés
Természetesen a másik képét mindketten leszedték!
2009. márc. 8. 17:16
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Ezt nekünk kellene megmondani?! Nem lenne könnyebb őket megkérdezni?!
2009. márc. 8. 17:19
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Az iwiw semmit nem jelent. Mivel van rengeteg ember, aki azt tekinti elsődleges információ forrásnak, így mondhatni teljesen természetes, hogy egyesek nem adnak meg bizonyos adatokat, vagy épp helytelenül adnak meg az ellenség megzavarása érdekében. :)
2009. márc. 8. 17:29
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
vsz. nincsenek, legalább is komoly a dilemma
2009. márc. 8. 17:41
 4/10 A kérdező kommentje:

Elsőnek: őő, a csajjal nem vagyok jóba, a sráccal sem vagyok beszélő viszonyba lassan 2 hónapja, mert a barátnője eltiltotta tőlem! :D

Másodiknak: mondjuk én mindig kiirom, ha változás van, és se a srác, se a csaj nem olyan, hogy kamu dolgokat írnának ki!

Harmadiknak: nekem is ez jutott eszembe, hogy nincsenek együtt, de asrácnál miért az van, hogy "kapcsolatban"? Lehet hogy mással jár?

2009. márc. 8. 17:49
 5/10 anonim ***** válasza:
Igen, lehet, hogy már új barátnője van. Képek nincsenek fent? Myvipen sincsenek fent?
2009. márc. 8. 18:07
 6/10 A kérdező kommentje:

Nincsenek fent myvipen, csak iwiwen.

A csajnál csak saját magáról meg a családjáról vannak képet, a srácról 2 kép van, mind2-n ő van.

2009. márc. 8. 18:08
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
vagy mint mondtam, nem dőlt még el végleg a dolog és a srác még reménykedik
2009. márc. 8. 18:09
 8/10 anonim ***** válasza:

Ha eddig volt kinn kép mindkettőnek a másikról, akkor nagy a valószínűsége, h már szakítottak. De a srácnál lehet, h csak kinn maradt a kapcsolatban véletlenül. Nem mindenki foglalkozik ezzel olyan behatóan.

Pl én is már több, mint 1 hónapja jártam a Kedvesemmel, mikor kiírtam, h "kapcsolatban", noha már az első perctől fogva komolyan gondoltam én is, meg ő is, és hosszú távra terveztünk.

Szóval ez önmagában még semmit nem jelent.

Sztem nyugodtan ráírhatsz a srácra, ha csak a barátnője tiltotta el tőled, akkor még örülhet is neki, h érdeklődsz felőle, ha meg még együtt vannak, úgyis megmondja, mi a helyzet.

2009. márc. 8. 19:28
 9/10 anonim ***** válasza:
ja, és utolsó vagyok: én tettem ki a Kedvesemről képet egy új albumba, ő pedig még (?) nem rólam. De az, h "kapcsolatban", nála is kinn van.
2009. márc. 8. 19:28
 10/10 A kérdező kommentje:

Igazából ha ő akart volna vmit, már írt volna, nem?

Én fussak utána? :S

2009. márc. 8. 19:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!