Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok túl sok az elvárás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok túl sok az elvárás nem? NŐURALOM VAN?!

Figyelt kérdés

"A pasim nem eléggé férfias."

"A pasim nem tud rendesen kielégíteni."

"A pasim nem kezdeményez."

Ezek azok a kijelentések amitől a falra tudok mászni.

Nem gondoljátok, hogy túl sok mindent vártok el egy férfitől? Arról nem is beszélve, hogy miért gondoljátok, hogy tiétek az utolsó szó?

2011. máj. 2. 21:14
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
51%
Én lány vagyok,de van abba is valami amit a kérdező ír.
2011. máj. 2. 21:32
 12/31 anonim ***** válasza:
73%
elvárni sok mindent lehet ám! csak a helyzet az, hogy túl sok a szép nő és túl kevés az olyan tökéletes pali mint amilyet a sok beképzelt lányka elképzel. így sokuknak a királyfi helyett csak a béka jut...
2011. máj. 2. 21:32
 13/31 anonim ***** válasza:
100%

21:21-es vagyok: ideges vagy félénk férfi létére? Mi van ha a lány is az? Csak illene az erősebb nemnek kezdeményezni, ne legyél már az a mai tipikus vasalt hajú, életképtelen puha gyerek...

Ha az ember olyan fáradt akkor ne szexeljen, így nincs probléma sem, ha esetleg nem tudod kielégíteni... Akkor legyen egy összebújós, filmnézős este csak!

Ha szexel az ember, akkor az legyen színvonalas, neked van képed úgy elaludni, hogy a barátnőd nem elégült ki csak te?!

2011. máj. 2. 21:34
 14/31 anonim ***** válasza:
100%
Még mindig a 21:21-es vagyok: csak hogy nehogy félreértsd, én aztán mindent elkövetek, hogy a páromnak jó legyen, lesem minden kívánságát! Szóval ne általánosíts!
2011. máj. 2. 21:37
 15/31 A kérdező kommentje:
nem, nem lenne képem de azért egy lányt nehezebb kielégíteni mint egy férfit. A kezdeményezős témáról még csak annyit hogy szerintem néha igenis a lányok is tehetnének azért hogy legyen valami. mert sok falba belefut egy fiú. nekem is elég könnyű dolgom lenne ha a lányok futnának utánam és csak válogatnom kellene hogy ez nem az nem jó...
2011. máj. 2. 21:39
 16/31 anonim ***** válasza:
100%

Miért? A férfiak többsége nem vágyik a felsoroltak női megfelelőjére:

- a párjuk nőies legyen

- jó legyen vele a szex

- odaadó legyen ?

Szerintem igen. Akkor meg? Az ilyesmi a nők részéről túl nagy elvárás, a férfiakéról meg természetes igény? :)

A legtöbb embernek vannak bizonyos igényei, vannak olyanok a másik nemből, akik hamarabb felkeltik a figyelmünket, akiknek ez nehezebben sikerül és olyanok is, akiknek sehogy. Ez van.

2011. máj. 2. 21:39
 17/31 A kérdező kommentje:
nem akartam általánosítani tudom, hogy vannak kivételek. és ennek örülök. De te is elismerheted, hogy a nők nagyrésze úgy gondolkodik ahogy eddig leírtam. mindent elvár a pasitól. utána meg ha a srác megunja akkor még neki áll feljebb..
2011. máj. 2. 21:41
 18/31 A kérdező kommentje:

21:39

nem ez természetes elvárás mindkét féltől. de egy nő mindig többet vár el mint egy férfi.

2011. máj. 2. 21:43
 19/31 anonim ***** válasza:
100%

Jó hát nem tagadom, hogy vannak nők, akik elragadtatják magukat és úgy igényelnek mindent, hogy ők nem tesznek az asztalra semmit... Ezeket okosan ki kell kerülnöd...

Ismerkedésnél pedig próbálj a mosolygós, közvetlen lányok közelében lenni, akik kedvesen fogadnak, akkor magától alakulnak az események!

Fel a fejjel, látom ma nagyon negatív vagy...:)

2011. máj. 2. 21:44
 20/31 .Daniel. ***** válasza:
100%
Lehet hogy a nőknek nagyobbak az elvárásaik de hidd el ha minden elvárásukat kielégíted(nem olyan nehéz mint gondolnád) akkor a föld legjobb csajai fogják inni a szavaidat:) Jól hangzik nem? Nekünk nem kisminkelnünk kell magunkat meg fogyókúrázni meg riszálni a seggünket.. Nekünk egyenesen férfiasan kell járnunk, kihúznunk magunkat, magabiztosnak kell lennünk és még pár dolog. De ha ez a sok apró dolog összeáll te is összeállsz és akkor fogod megkapni az igazi nőket.) (nem a luvnyákat..;))
2011. máj. 2. 21:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!