Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Férfiak! Mire az elvárás?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Mire az elvárás? (20-23 évesek írjanak! )

Figyelt kérdés

Egy 16 éves lány hogyan tudna magamellett tartani egy 22 éves fiút?

Mik azok amiket elvárna a lánytól?

Mi az amitől biztosan visszariadna?

Köszönöm szépen előre is!

2011. márc. 1. 16:34
1 2 3 4 5
 1/41 A kérdező kommentje:
Bocsánat elgépeltem. Mi az elvárás?
2011. márc. 1. 16:35
 2/41 anonim ***** válasza:
100%
Az infantilizmus nem biztos, hogy bejön egy huszonévesnek (bár ez egyénfüggő), illetve a fiatal test nyilván eleve előny :)
2011. márc. 1. 16:36
 3/41 anonim ***** válasza:
100%

Egy huszonéves férfi már nem a tinilányok közül válogat (jóesetben), már csak azért is, mert a felsőoktatásba lépve egy egészen másféle világ tárul elé, mint amit azelőtt megszokott. A gimista lányokat felejti, inkább az egyetemista nőket részesíti előnyben, velük lehet igazán közös témája, az egyetemi élet minden színe-java könnyebben összehozza őket.

Hogy konkrétumot írjak: én 23 éves vagyok, s nem szívesen hallgatnám az olyan gondokat, mint "holnap dogát írunk töriből/matekból, felelünk bioszból stb".

Ennyi. Más közösség, más életvitel, akár más életfelfogás.

2011. márc. 1. 16:38
 4/41 A kérdező kommentje:
Az infantilizmus az szerintem ide elég erős szó. Annak a jelentése én úgy tudom, hogy testi és/vagy szellemi visszamaradottság a felnőtt korra, de lehet, hogy tévedek. :) köszönöm szépen a válaszodat!
2011. márc. 1. 16:40
 5/41 A kérdező kommentje:
Másodiknak is köszönöm szépen a válaszát! Mondjak le a srácról?
2011. márc. 1. 16:41
 6/41 anonim ***** válasza:
100%
Ne mondj le róla. Nekem huszonévesen volt 16 éves barátnőm, egyszerűen én akkor éltem a tinédzserkoromat (tizenévesként is túl éretlen voltam). Lehet, hogy ő is ilyen. Az infantilizmust úgy értettem, hogy a túlzottan gyerekes megnyilvánulások nem túl pozitívak talán.
2011. márc. 1. 16:43
 7/41 A kérdező kommentje:

Illetve még egy kérdés: Mit kell tennem ahhoz, hogy én is olyan érdekessé váljak számára, mint az egyetemista lányok? Elég érettnek mondható vagyok, tudok főzni (bár nyáron elvégzek egy főzőtanfolyamot is a biztonság kedvéért), tudok komolyan is beszélgetni és tudok szeretni is. :) Tanácsokat elfogadnám! :)

Rendben énis így gondoltam, hogy nem mondok le róla, csak most kicsit elbizonytalanodtam. Amúgy ő is mondta, hogy mindenki 17-18 évesnek nézi és ő is úgy érzi magát, mintha annyi lenne. A jelenlegi barátnője 18 éves, azzal elég régóta együtt vannak, csak most úgy néz ki, szakítani fognak (nem miattam).

2011. márc. 1. 16:45
 8/41 anonim ***** válasza:
100%

Második válaszoló vagyok.

Amikor 21 éves voltam (tehát két éve), nagyon megtetszett egy, akkor 16 éves középiskolás lány. Randira is hívtam, de az volt életem eddigi legrosszabb randija. Suli után találkoztam vele, s amikor elkezdett mesélni az ő gondjairól, rájöttem, hogy nemigen érdekel, amit mond. Olyan dolgok miatt aggodalmaskodott, ami miatt nem kellett volna, s ha én meséltem volna a saját aggodalmaimról, azt ő nem nagyon érthette volna meg.

A testi vonzalmon kívül igazából nem volt közös nevezőnk.

Ezzel persze nem azt akarom mondani, hogy minden ilyen kapcsolat eleve halálra van ítélve. Dehogyis! Mások vagyunk, mindenki másmilyen.

Egyébként ez a lány azóta 18 éves, s ugyanoda jár, ahova én. De csak köszönőviszonyban vagyunk, másfelé vitt az élet mindkettőnket.

2011. márc. 1. 16:48
 9/41 A kérdező kommentje:

Értem amit mondasz, éppen ezért tettem fel a kérdést, mert elgondolkoztam ezen, hogy mi lenne ha...

Esetleg tudnál olyan témákat (aggodalmakat) mondani, amikről ő beszélt és téged egyáltalán nem érdekelt? Nem faggatni szeretnélek, hanem próbálok következtetést levonni és tanulni a tapasztaltabbaktól! ;) És tényleg köszönöm, hogy szántok rám időt.

2011. márc. 1. 16:52
 10/41 anonim ***** válasza:

Hát szerintem nincs sok esélyed, max ha éretlenebb a srác.

És az előttem szólóhoz: Miért lenne egy 16 éves lánynak jobb teste, mint egy 22 évesnek? Személyes tapasztalatom pont az ellenkezője. a 16 évesek általában még formátlanok, nem figyelnek a testükre, de 22 évesen már fontosabbá válik ez a dolog, és elkezdi alakítani, formálni azt.

Én ritkán látok jó testű 16 évest, max ha kiskorától sportol.

Ja és kérdező: a guglitól nem fogsz érettebbnek tűnni;)

2011. márc. 1. 16:52
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!