Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Mire az elvárás? (20-23 évesek írjanak! )
Egy 16 éves lány hogyan tudna magamellett tartani egy 22 éves fiút?
Mik azok amiket elvárna a lánytól?
Mi az amitől biztosan visszariadna?
Köszönöm szépen előre is!
Vegyél magadnak egy guminőt te barom!Bár lehet hogy az sem állna szóba veled inkább leeresztene..
22F
16 éves? 22 évesnek csak dugni leszel jó, törődj bele. Igen, éretlen vagy, de a saját korosztályuk sem érettebb nálad semmivel, nem ez a fő ok.
Annyi idősen a férfi mulatni akar, semmi szüksége extra teherre és kötelességekre amikből már úgyis túlságosan sok van. Ráér még eldobni a fiatalságát.
Próbálkozz 16-18 éves fiúkkal, azok még sokkal több türelmet képesek felmutatni. Azok valók hozzád, ez ilyen egyszerű.
A 20:02 vel nem értek egyet!
Nem mindenki kihasználni akar egy fiatalabb csajt csak azért
mert sok gyökér ezt teszi nem túl bölcs általánosítani.
Bár abban igazat adok hogy romlott az egész világ.
És a periféria meg elbújhat a négy fal közé..
23F
Hopp, egy újabb kérdésem lenne:
Írta az egyik kommentel ezt: "én 23 éves vagyok, s nem szívesen hallgatnám az olyan gondokat, mint "holnap dogát írunk töriből/matekból, felelünk bioszból stb"."
Ehhez lenne a kérdésem, hogy oké, a 23 évesek ezeket nem szívesen hallgatják. De olyankor mi van, ha maga a srác kérdez rá, hogy "Mi volt/ lesz a suliban?". Ilyenkor se érdekli?!
Szia!
Ezt én írtam.
Ha ő kérdezi, akkor alighanem tetszik neki a lány, s ez a vonzalom olyan nagy, hogy túllép azon a különbségen, hogy igazából más életet él még egy tinilány és mást egy huszonéves srác. Szóval jót jelent.
Nem feltétlenül az érdekli, amiről kérdez, hanem inkább maga a lány. Ha viszont nem érdekli a fiút a lány, s mégis megkérdezi, akkor egy túlontúl is udvarias (mondhatni álszent) emberről van szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!