Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Férfiak! Mire az elvárás?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Mire az elvárás? (20-23 évesek írjanak! )

Figyelt kérdés

Egy 16 éves lány hogyan tudna magamellett tartani egy 22 éves fiút?

Mik azok amiket elvárna a lánytól?

Mi az amitől biztosan visszariadna?

Köszönöm szépen előre is!

2011. márc. 1. 16:34
1 2 3 4 5
 11/41 A kérdező kommentje:

"Én ritkán látok jó testű 16 évest, max ha kiskorától sportol."

Bármilyen furcsa is, közéjük tartozom, 10 éve intenzíven sportolok. De szerintem ne térjünk el a tárgytól.

2011. márc. 1. 16:55
 12/41 anonim ***** válasza:

Azt tudom tanácsolni, hogy ha össze szeretnél vele jönni, akkor ne kövesd el azt a hibát, hogy nem adod önmagadat, hanem mindenáron meg akarsz neki felelni. Rövidtávon elérheted, hogy megfelelsz neki, de hosszútávon ez nem csak az ő becsapása lenne, hanem saját magadé is.

Közhely, de igaz: ha nem szeret meg olyannak, amilyen vagy, akkor veszett fejsze...

Én nem tudtam megszeretni azt a 16 éves lányt anno, de ez lehet, hogy nálatok másképp lesz.

2011. márc. 1. 16:58
 13/41 anonim ***** válasza:

Egyszerűen nem vagy felnőtt és nem tudsz úgy gondolkodni, viselkedni. Ezen ne akarj változtatni. Élvezd ki a fiatalkorodat. Ha elfogad úgy ahogy vagy, akkor jó. Nem vészes a korkülönbség. 3-4 év és no problem.

3-4 év...

2011. márc. 1. 16:59
 14/41 A kérdező kommentje:

"Ja és kérdező: a guglitól nem fogsz érettebbnek tűnni;)"

Gondolom arra gondolsz, amikor megmagyaráztam, hogy mit jelent az infantilizmus. Tudod, én ezt a szót elég gyakran ahllom itthon, mert anyukám pszichológus.

Utolsó: Köszönöm szépen, majd próbálom magamat adni és remélem megszeret.. :)

2011. márc. 1. 17:00
 15/41 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy nem vagyok felnőtt, és nem is szeretnék az lenni. Ő is fiatal, korához képest elég éretlennek tűnik, éppen ezért vetettem szemet rá.
2011. márc. 1. 17:01
 16/41 anonim ***** válasza:

Továbbra is én vagyok (a 23 éves).

Szóval... nekem az a tapasztalatom, hogy a legtöbb dolog hozzáállás kérdése. És jelen esetben a te hozzáállásod mérgező. Miért is? Mert úgy gondolod, neked meg kellene felelni vmilyen elvárásnak, meg kellene változnod, hogy felnőhess hozzá, mert úgy gondolod (és talán ez a legnagyobb gond), hogy kevés vagy hozzá/neki. Túl kevés, túl kicsi, túl buta stb. NEM! Ezt a hozzáállást a srác is meg fogja érezni előbb-utóbb, az önbizalom-hiány pedig megmérgez és feléget mindent körülötted, s egy huszonéves férfival folytatott kapcsolat - legalábbis ha ilyen a hozzáállásod - még inkább alááshatja az önbizalomhiányodat.

2011. márc. 1. 17:05
 17/41 A kérdező kommentje:
Most döbbentem rá. Teljesen igaz minden, amit leírtál, nagyon jó emberismerő vagy. Csak azért valljuk be 16 évesen nem volt normális párkapcsolatom még, teljesen tapasztalatlan vagyok, így azért elég nehéz magabiztosan odaállni egy 22 éves srác elé. :) De majd dolgozom rajta! Bár ezen nem tudom lehet-e dolgozni...
2011. márc. 1. 17:08
 18/41 anonim ***** válasza:

16 évesen még nem volt komoly kapcsolatod, teljesen tapasztalatlan vagy?

Ha 10 év múlva is ugyanezt fogod írni, akkor beszélhetünk gondokról...

Semmiről sem késtél még le, tengernyi időd van, csodálkoznál, ha tudnád, mennyi boldogság vár még rád. A hozzáállásodon próbálj változtatni. Az emberek jönnek-mennek majd az életedben, én magam is megannyi állomást öröknek hittem.

Egy új kapcsolat reménye mindig föllelkesíti az embert, hogy egy másik ember által közelebb juthassunk önmagunkhoz. Az egész erről szól, erről kell szólnia, s nem arról az aggodalomról, hogy "mit fog szólni, ha ezt csinálom???". Ha rosszat szól, nem ő a te választásod. Aki elfogad és megszeret - az lesz a választásod.

2011. márc. 1. 17:16
 19/41 anonim ***** válasza:

A sportolós dolgot nem neked írtam, hanem a párral előttem válaszolónak, aki azzal érvelt, hogy egy 16 évesnek jobb a teste:) Örülj, hogy kivétel vagy, és maradj a sport mellet, hogy 30 évesen se legyél löttyedt.

És nem az a lényeg, hogy google-ról nézted e ki az infantilis fogalmát, vagy anyukádtól tanultad. A lényeg az, hogy attól, hogy itt leírsz nekünk egy definíciót nem fogsz érettebbnek/intelligensebbnek tűnni, mi sem vagyunk hülyék, és nyilvánvaló, hogy az a válaszoló, aki azt írta infantilis vagy, egyáltalán nem gondolta komolyan.

Amúgy nem rosszindulatú akartam lenni.

És teljesen igaza van az előttem szólóknak, önmagadat kell adnod, de én azt tanácsolom, inkább mellőzt a 22 évest, mert ha az egy valóban 22 éves-ként gondolkodó férfiember, akkor soha nem fog komolyan venni, lehetsz te akármilyen érett/intelligens..

2011. márc. 1. 17:19
 20/41 A kérdező kommentje:
Hát nem volt komoly kapcsolatom. Én erre inkább büszke vagyok, minthogy olyan legyek, mint a korombeliek nagy része, aki a 10 ujján nem tudja megszámolni hányszor feküdt le pasikkal, sőt van amire nem is emlékszik. :) De tényleg köszönök szépen mindent, sokat segítettetek! Esetleg, ha valami még eszetekbe jut, akkor az örömmel elolvasnám!
2011. márc. 1. 17:19
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!