Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Mire az elvárás? (20-23 évesek írjanak! )
Egy 16 éves lány hogyan tudna magamellett tartani egy 22 éves fiút?
Mik azok amiket elvárna a lánytól?
Mi az amitől biztosan visszariadna?
Köszönöm szépen előre is!
Nem értem miért kell minden 10-en éves kiscsajnak 20 feletti srác. Azért, mert testileg előbb értek még nem vagytok érettebbek.
Amúgy egy 22-23 éves fiúnak nem kell komoly kapcsolatra 16 éves csaj, mivel a korkülönbség miatt teljesen más a felfogásuk, így nem sok közös van bennük. Aki 20-on éves létére 16 éves kiscsajokra hajt, az vagy egy visszamaradott idióta, aki kb. egyszinten van a csajjal, a saját korosztályában semmi esélye az ellenkező nemnél, vagy a legvalószínűbb, hogy csak le akarja fektetni párszor és amint ez sikerül neki, egyből dobni fogja a csajt.
Én azt mondom hogy minden olyan tulajdonsággal rendelkezel amit én fontosnak tartok, biztos egy jószívű kedves lány vagy..
23F
Mindazokat amiket leírtál magadról az szimpatikus.
És a tudatosságod, kedvességed, érettséged, ezek számomra fontosak.
23F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!