Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Férfiak! Mire az elvárás?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Mire az elvárás? (20-23 évesek írjanak! )

Figyelt kérdés

Egy 16 éves lány hogyan tudna magamellett tartani egy 22 éves fiút?

Mik azok amiket elvárna a lánytól?

Mi az amitől biztosan visszariadna?

Köszönöm szépen előre is!

2011. márc. 1. 16:34
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
90%

Nem értem miért kell minden 10-en éves kiscsajnak 20 feletti srác. Azért, mert testileg előbb értek még nem vagytok érettebbek.

Amúgy egy 22-23 éves fiúnak nem kell komoly kapcsolatra 16 éves csaj, mivel a korkülönbség miatt teljesen más a felfogásuk, így nem sok közös van bennük. Aki 20-on éves létére 16 éves kiscsajokra hajt, az vagy egy visszamaradott idióta, aki kb. egyszinten van a csajjal, a saját korosztályában semmi esélye az ellenkező nemnél, vagy a legvalószínűbb, hogy csak le akarja fektetni párszor és amint ez sikerül neki, egyből dobni fogja a csajt.

2011. márc. 1. 17:19
 22/41 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen neked is, én sem akartam rosszindulató lenni! :) Amúgy én is attól félek, hogy csak le akar fektetni néhányszor és utána dobna. De nem tudom...
2011. márc. 1. 17:23
 23/41 anonim ***** válasza:

Én azt mondom hogy minden olyan tulajdonsággal rendelkezel amit én fontosnak tartok, biztos egy jószívű kedves lány vagy..

23F

2011. márc. 1. 17:45
 24/41 A kérdező kommentje:
Miért, te mit tartasz fontosnak? :) Ja és nagyon szépen köszönöm! :)
2011. márc. 1. 17:46
 25/41 anonim ***** válasza:
Nem akarlak kiábrándítani, de sajnos a huszonéves pasiknak a tizenéves lányok csak pár kamatyra vagy tingli-tangli együttjárásra kellenek. Ezt nem rosszindulatból írom. A társaságunkban elég sok 20-25 év körüli fiú van, néha próbálkoznak ezzel a korosztállyal, de nagyrészt egyéjszakás kapcsolat vagy 1-2hónapos kapcsolatocska lesz belőle. Elmondásuk szerinta tizenéves lányok éretlenek és gondolkodásban még nagyon gyerekek. Szerintem inkább próbálkoz Nálad 2-3 évvel idősebbekkel, sokkal nagyobb az esélye, hogy tényleg normális kapcsolat alakuljon ki.
2011. márc. 1. 17:50
 26/41 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hogy írtál! Majd meglátjuk.
2011. márc. 1. 17:53
 27/41 anonim ***** válasza:

Mindazokat amiket leírtál magadról az szimpatikus.

És a tudatosságod, kedvességed, érettséged, ezek számomra fontosak.

23F

2011. márc. 1. 17:56
 28/41 A kérdező kommentje:
Így már tiszta, köszönöm! :)
2011. márc. 1. 18:02
 29/41 anonim ***** válasza:
Amit elvárok az a mélytorok, seggből-szájba, anál. Ezeket teljesítsd, és lehetsz a nőm. 21/F
2011. márc. 1. 18:10
 30/41 A kérdező kommentje:
Nem szeretnék a barátnőd lenni...
2011. márc. 1. 18:16
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!