Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lehet csalódott bennem? Mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet csalódott bennem? Mit kéne tegyek?

Figyelt kérdés
Van egy lány, interneten ismerkedtünk meg. Eléggé egy hangon voltunk, és ilyen " együttvagyunk " szituba kerültünk. Aztán tegnap találkoztunk és tényleg összejöttünk. Nap végére fain volt minden, de ma teljesen más. Olyan érzés mintha csalódott volna bennem, mintha nem ilyenre számított volna. Alig válaszolt ma, aztán msnről azt hogy " imádlak xy (L) " "xy (L)" ra rakta át. Meg igazából a beszéde, úgy közömbös velem. Megkérdeztem milyen benyomást keltettem, azt mondta nem ilyet várt, de kellemesen csalódott.. Ehhez képest eléggé szarul állunk.. már így első nap:S Szerintetek .. lehet azért ilyen mert a barátnőjével összeveszett?
2011. máj. 2. 21:02
 1/4 anonim ***** válasza:
Az is lehet, hogy sokkal jobb vagy mint gondolta volna, s emiatt kisebbnek érzi magát. Adj időt neki, légy kedves.
2011. máj. 2. 21:07
 2/4 anonim ***** válasza:
Nem akarlak elkeseríteni, de készülj fel a legrosszabbra, mert lehet, hogy még nem meri elmondani, hogy gáz van....Úgyhogy csak ugyanazt mondja amit eddig és írja amit látni szeretnél. Udvarolj ezerrel, hívd el valahova!!! Hajrá!!!
2011. máj. 2. 21:09
 3/4 A kérdező kommentje:
De nem a tények érdekelnek hogy azt mondja, nem csalódtam hanem az ahogy ír.. áá kiborít:S
2011. máj. 2. 21:27
 4/4 A kérdező kommentje:
most meg lement köszönés nélkül..ááá:S
2011. máj. 2. 21:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!