Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm csalódott bennem. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
A barátnőmmel hónapok óta együtt vagyunk, nagyon szeretjük egymást. Tegnap volt az első eset, hogy kissé csalódott bennem (nem megcsalás), amit én nagyon rosszul viseltem. Azóta kibékültünk, de szeretném visszaállítani azt az állapotot, amiben a csalódás előtt voltunk. Én ugyanúgy szeretem, de mit tegyek a következő randin, hogy újból ugyanolyan erős szerelemből szeressen, mint azelőtt? (Szexuális tanácsokat most nem kérnék, találkozó lesz, nem kötünk ki ágyban)2009. júl. 22. 15:34
1/10 anonim válasza:
Tanácsot akkor lehetne adni, ha tudnánk, mit tettél.
2/10 anonim válasza:
Bizonyítsd be neki hogy amiért csalódott benned az nem is úgy van....
3/10 anonim válasza:
Írd le hogy mit tettél,így nem igazán tudunk tanácsot adni :S
4/10 A kérdező kommentje:
Hosszú idő után lefeküdhettünk volna, és miután orálisan teljesen felizgattam közöltem vele, hogy nincs nálam kondom. Ekkor nem szólt egy szót sem, csak lefeküdt, átkarolt. Aztán az ezt követő kínos pár szavas beszélgetéskor mondta, hogy csalódott bennem.
2009. júl. 22. 16:12
5/10 anonim válasza:
Azt mondom, hogy nagyon csicska vagy, nem kéne papucsost játszani...
6/10 anonim válasza:
Ez elég durva. Az, hogy csalódott OK. Szexelni akartatok, nem jött össze, ki ne lenne csalódott ilyenkor. De az, hogy Rád hárítja a felelősséget, meg benned "csalódott" már nagyon nincs rendben. Ezen gondolkozz el egy kicsit!
Ha hosszú és kiegyensúlyozott kapcsolatot szeretnél, akkor ezt a fajta bűntudat-keltést, érzelmi zsarolást ne hagyd annyiban, mert nem tesz jót. Beszéljétek meg őszintén, mindketten mondjátok el, ki hogy láttam, mit érzett. DE NE hibáztassátok egymást! Se Te Őt, se Ő Téged.
7/10 anonim válasza:
Ez barkivel elofordul.Ne hibaztasd magad.Kerj bocsanatot,mondd hogy sajnalod de hat ember vagy es elfelejtetted.Ennyi.A baratnod tulreagalja szerintem.
8/10 anonim válasza:
na ne..ez túlzás..ha emiatt elmúlt a nagy szerelem irántad akkor sosem szeretett!
9/10 anonim válasza:
jaj, nehogy már ezen rágd magad. Aki ezért képes csalódni a szerelmében, az magára vessen. Ezzel az erővel ő is vehetett volna gumit, mert a védekezés nem csak a férfi vagy a nő feladata, HANEM közös érdek. Nem telt volna semmibe ha mondjuk ő vesz, csak sokkal kényelmesebb a másikra hárítani a felelősséget. Én, mint nő mondom neked, emiatt egy percig se legyen rossz érzésed. Sőt még Te haragudhatnál meg a barátnődre, hogy egy ilyen apróságra így reagál.
10/10 anonim válasza:
Ha utána mellédfeküdt, átkarolt, biztos nem úgy gondolta h ezért most nagyon berágott rád, csak kívánt és mégsem jött össze, érthető ha ez csúszott ki a száján, nem kell emiatt rá haragudnod, ő sem haragszik rád:)
L18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!