Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párommal jövő tavasszal tartanánk az esküvőt, de azt mondta, hogy addig nem fog bennem 100%-osan bízni. Sokat csalódott, de szerintem ez nem kellene, hogy ok legyen. Komolyan gondolja vagy csak játszik?
Háát ez elég furiiii:S
Sztem ha vkiben bízunk és szeretjük ahoz nem feltétlen kell papír,szal ez az "akkor bízok benned ha összeházasodunk" ez vmi terrelő szöveg,mert a h már mondtam nem feltétlen kell papír a boldogsághoz..
Megkérdezném tőle,mire akarja alapozni a házzaságát,mert a bizalomra úgy néz ki nem .
Sajnálom ,de úgy néz ki ,kifogtál egy "búsképű lovagot"menekülj!Soha nem lesz neki semmi jó,egész életedben hallgathatod a sóhajtozását,hogy milyen szörnyű minden-persze tenni valamit,na azt majd nem szeretne!Tipikus.
Hát...Amin az én szemem legjobban fennakadt, az az, hogy sokat csalódott....
Kérdem én: Benned??? Hát nem hiszem.
Ha pedig arra alapoz, és azokhoz hasonlítgat, akik át*aszták a fejét, akkor te leszel a hülye, ha hozzámész. Tanulja meg korszakokra osztani az életét. A tiéd egy teljesen új, másoktól független korszak. Ezt értetsd meg vele, aztán ha ezt felfogta, az eddigi (veled kapcsolatos) tapasztalatai alapján bíznia kell benned.
(ezt a választ úgy írtam meg, hogy feltételezem, hűséges vagy hozzá!)
;)
Én 100%-ig hűséges vagyok, ami utólag kiderült, hogy ő nem. Valóban megfontolandó, hogy ezek után hozzámenjek-e vagy sem!
Köszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!