Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Valaki adna nekem tanacsot?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valaki adna nekem tanacsot? SEGITSEG!

Figyelt kérdés
Olyan problemam volna,h a hetvegen a parommal voltam!Szuperul elvoltunk,jo volt minden!!Szombat ejjel a paromat megcsorgette egy csaj!!Hat elegge kiakadtam!!!O egy baratja,de szerintem a csaj tobbet akar,mert en a baratomat ejjel nem csorgetem!!Tudom,h tobb nincs koztuk,mivel egyszer felmentem a facebookjara es lattam,h vele irt,sima baratsag temarol,na errol a parom nemtud,szegyeltem is magam,megis bantam,de akkor egy kicsit megingot a bizalmam es ezert neztem be,de azota nem!!Azt tudni kell,h a parom nagyon baratkozos tipus,sok a csaj baratja!Engem ez nem zavar,csak most nemtudom mit gondoljak errol a csajrol!!Engem nagyon idegesit!!Nemreg kicsit megingot a kapcsolatunk,de szeressuk egymast es hat ezert nem merek szolni,nehogy merges legyen ram,mert valamit mondok a csajrol!Valaki adjon nekem tanacsot!!!!Koszonom
2011. máj. 2. 11:47
1 2
 1/12 Holló XXX ***** válasza:

Először is mindig az a féltékenyebb aki nembizik magában és abban hoyg ő mennyire szereti a másikat.

Másodszor hidd el ha meg akar csalni megfog ezen kár aggódni, és ha megtudod akkor megy egyszerű : LAPÁT

2011. máj. 2. 11:54
 2/12 anonim ***** válasza:

Tanács kell?

Akkor sürgősen szokj le a féltékenységi jelenetekről,mert így nagyon hamar el fogod veszíteni a párodat..

Elég csúnya dolog,hogy turkálsz a dolgai között(facebook)..mert ha egyszer megtetted akkor állandóan fogod csinálni..A végén még a telefonját is leellenőrzöd majd..

A féltékenység előbb fogja megöli a szerelmi kapcsolatot mint egy harmadik személy..

Ha akar úgyis megcsal...Ha féltékenykedsz,nem fog megcsalni..menekülni fog tőled...

2011. máj. 2. 11:59
 3/12 anonim ***** válasza:

Gondolom nem mondta el a barátod, hogy milyen témában kereste a lány. De nem is kell vele foglalkoznod, valószínűleg egyedül is megtudja oldani a dolgot. Bízz benne. Az nem baj, ha sok ismerőse csaj. Nézd a jó oldalát. Megismeri a nők jó és rossz oldalát, és ezáltal megértőbb lesz veled. És különben is, téged választott, veled van, nem igaz?

Ha pedig régebbi az ő kapcsolatuk, mint a tiétek, pláne ne aggódj feleslegesen, még ha a lány többet is szeretne, mert hidd el, ha a barátod is azt akarná, akkor már előtted is megtette volna.

Nem kell őt számon kérned és az esetleges féltékenységedet sem kell elrejtened. Közöld vele, hogy neked bizony rosszul esik az ilyen szitu, és ha akar, akkor lép az ügyben (szól a lánynak, hogy amikor veled van, lehetőleg ne akkor kerüljön bajba). De ne akard elszakítani a lány barátaitól sem, valószínűleg neki ez fontos és az ő személyisége így kerek. Nincs ebben semmi rossz. Bízz magadban és ezáltal benne is megbízhatsz.

2011. máj. 2. 12:05
 4/12 anonim ***** válasza:

Ja, tényleg! Az előttem szólóhoz csatlakoznék.

Van egy jó mondás, ami igaz is: "Ha tiltasz, hazudni tanítasz!"

De tényleg ne törödj más lányokkal. Valamit nagyon szeret benned, ha a sok lány ismerőse közül téged választott. Gondolj erre. :)

2011. máj. 2. 12:08
 5/12 A kérdező kommentje:
Koszonom!Engem tenyleg nemzavar,h vannak lany baratai sot!!!En nemvagyok az a tipus aki megmondja,h kivel baratkozhat!!Egy kapcsolatban mindket felnek kell bizonyos szabad ter!!Nagyon szeretem ot es tudom,h o is engem!!Csak ez a csaj most osszezavart!!Amugy tenyleg megbizok benne!
2011. máj. 2. 12:27
 6/12 A kérdező kommentje:
11.59-Igy nemkell senkivel se beszelni!!Tudom,h vannak hibaim,ahogy masnak is!!!En kerdeztem valamit arra kertem a valaszt es nem masra!!!Amugy igen egysze felmentem es azota se,mivel belegondolok ha nekem tennek nem volna jo!!!Rossz dontesem volt,megis bantam!!!Az ember a hibaibol tanul!!!
2011. máj. 2. 12:30
 7/12 A kérdező kommentje:

Cicamica27

Koszonom,aranyos vagy!Ilyen mindig erot ad nekem!:)

2011. máj. 2. 12:31
 8/12 anonim válasza:

Nugodjáá meg!! Semmi gáz!!! Ha úgy gondolta h a Facebook csak az Övé, és titokban se bókolt, nincs gáz!!!!!!

Felkiáltó jeleket, nyomjáá még!!!!!!! =)

2011. máj. 2. 14:10
 9/12 A kérdező kommentje:
A felkialto jelek azert vannak,h jobban meglehessen erteni!!!!!!:)En nincs miert lenyugodnom!En alap jaraton nyugott tipus vagyok,persze ha nem huznak fel!
2011. máj. 2. 14:34
 10/12 anonim ***** válasza:

" Szombat ejjel a paromat megcsorgette egy csaj!!Hat elegge kiakadtam!!"

" egyszer felmentem a facebookjara es lattam,h vele irt,"

" nemtudom mit gondoljak errol a csajrol!!Engem nagyon idegesit!"

" ezert nem merek szolni,nehogy merges legyen ram,mert valamit mondok a csajrol"

És te mondod,hogy nem vagy féltékeny....Akkor milyen az amikor féltékeny vagy??

2011. máj. 2. 14:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!