Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit tegyek? Nagyon küzdök önmagammal. :/

Figyelt kérdés

A lényeg, hogy nem rég szakítottam barátnőmmel, mert nagyon sok fájdalmat okozott nekem, és már nem szerettem volna tovább elviselni azokat. Már 1 hete nem beszéltünk, és nagyon hiányzik, s vágyom rá.. Nagyon szeretem Őt, s tudom, hogy Ő is engem, ahogy azt is tudom, hogy nekem Ő a tökéletes társ, benne mindent megtaláltam, amire mindig is vágytam.

De.. ott vannak azok a sérelmek. A sok fájdalom, amit akarva-akaratlanul okozott.. Mondjuk akarva nem hinném, hogy bármit is okozott volna nekem, mert mindig is arra törekedett, hogy boldog legyek.. Amiket nem tudok elfelejteni, s amik miatt nem vagyok biztos abban, hogy folytatni akarom a kapcsolatot vele...

De nagyon hiányzik. Nagyon szeretem, és szükségem van rá. Mert így nem vagyok teljes. Csak egy üres, lélektelen héj vagyok nélküle.. Az egész lelkem benne rejlik. Benne rejlik minden, ami vagyok..

Szóval.. láthatjátok, hogy nem könnyű a döntés. Mit tanácsoltok? Próbáljak meg együtt élni azokkal a fájdalmakkal, amiket okozott, és próbáljam visszaszerezni, vagy éljek tovább így? :/ Hogy látjátok?

Köszönöm a segítségetek előre is!

2011. máj. 1. 21:03
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

Én nem tudom, hogy a francba fogom ezt feldolgozni. :( Ő a mindenem, csak érte éltem, de most nem tudom, mihez fogok kezdeni. :( Az agyamat sem tudom másra használni, csak arra, hogy rá gondoljak egész nap. Teljesíteni egyáltalán nem tudok, más valamire gondolni meg pláne. Érettségi előtt marha jól jön ez.. :( Nem tudom.. Nem tudom, mit fogok kezdeni most az életemmel.. :( Senkim nincs egyszerűen.. Ő volt az egyetlen, aki tényleg szeretett.. De mint kiderült, már Ő sem. :( Teljesen összetörtem.. Mit csináljak most? :(

Ugye te nem jutsz ide? :( Ez szörnyű. :(

2011. máj. 2. 15:08
 12/20 anonim ***** válasza:
Tudom milyen,itt vagyok én is... Egyszerűen üresek a napjaim,hogy nem beszélünk,ha ránézek az órára,hogy jéé most ér haza edzésről,és nem beszélünk,minden napom egy sz-r......... Bár néha úgyérzem,hogy nem hiányzik,de folyton róla álmodok,és felkavarnak az emlékek is,és rohadtul hiányzik.
2011. máj. 2. 17:37
 13/20 A kérdező kommentje:
És, hogy érzed most? Képes volnál kiábrándulni belőle bármikor is?
2011. máj. 2. 18:08
 14/20 anonim ***** válasza:

Hát most úgy,hogy igen...Igazából itt tényleg kemény dolgokkal bántottuk egymást,fogalmam sincs semmiről,pillanatonként változik:S

És te hogy vagy?

2011. máj. 2. 20:26
 15/20 A kérdező kommentje:
Elég rosszul, az eddigi beszélő viszonyunkat is sikerült totálisan elcsesznem.. :/ Most már hallani sem akar rólam, és azt mondta, többet nem ír nekem. :( De nagyon hiányzik, és mindig azon gondolkodok, hogy hogyan tehetném jóvá, hogy legalább beszéljen velem.. De tudom, hogy le kell mondanom róla.. igaz? :(
2011. máj. 2. 20:33
 16/20 anonim ***** válasza:

nem feltétlenül:)

szerintem idő kell neki is,hagyd pár hétig,légy közömbös,csináld a kis dolgaidat,aztán majd megkeresed "haveri" szinten,és ha jól elbeszélgettek,akkor próbáld meg,ha ezután se,akkor tényleg ennyi:(

2011. máj. 2. 22:17
 17/20 A kérdező kommentje:
Valahogy nem lenne képem bepróbálkozni nála. :( De nagyon hináyzik.. De talán az lenne a legjobb, ha örökre békénhagynám, és többet nem írnék neki. :S Talán jobb lenne neki is, nem? Ajj nem tudom mit tegyek.. :(
2011. máj. 3. 14:12
 18/20 anonim ***** válasza:

Hát én elkövettem a hibát,írtam neki egy smst,hogy szeretnék vele beszélni a történtekről..Nem válaszolt.Felhívtam,nem vette fel.Felhívtam mégegyszer,akkor hosszasan vártam mire felvette és közölte hogy túllépett rajtam és a sérelmeken de nem akar semmit tőlem és úgy érzi barátok se lehetünk.. :(

Neked még sok sikert:)

2011. máj. 4. 00:16
 19/20 A kérdező kommentje:

:( Sajnálom. :(

De.. tehát akkor van rá esély, hogy ő is elfelejt engem a francba, és többet felém sem néz.. :(

De... teljesen úgy érzem most, hogy nem ezt érdemlem tőle.. Annyi mindent tettem érte a másfél év alatt, amíg együtt voltunk.. Annyi szeretetet adtam neki, s olyan boldoggá tettem, mint még soha senki... Nagyon helyrepofoztam a megtört lelkét, erre úgy lettem eldobva, mint egy utolsó szemét..

2011. máj. 4. 16:03
 20/20 A kérdező kommentje:
Jaj, ne érts félre, nem várok el a tetteimért tőle semmit. Egyszerűen csak fáj, hogy ennyit ért neki az a másfél év, és mindaz, amit tettem érte.. :(
2011. máj. 4. 16:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!