Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit tegyek? Nagyon küzdök önmagammal. :/
A lényeg, hogy nem rég szakítottam barátnőmmel, mert nagyon sok fájdalmat okozott nekem, és már nem szerettem volna tovább elviselni azokat. Már 1 hete nem beszéltünk, és nagyon hiányzik, s vágyom rá.. Nagyon szeretem Őt, s tudom, hogy Ő is engem, ahogy azt is tudom, hogy nekem Ő a tökéletes társ, benne mindent megtaláltam, amire mindig is vágytam.
De.. ott vannak azok a sérelmek. A sok fájdalom, amit akarva-akaratlanul okozott.. Mondjuk akarva nem hinném, hogy bármit is okozott volna nekem, mert mindig is arra törekedett, hogy boldog legyek.. Amiket nem tudok elfelejteni, s amik miatt nem vagyok biztos abban, hogy folytatni akarom a kapcsolatot vele...
De nagyon hiányzik. Nagyon szeretem, és szükségem van rá. Mert így nem vagyok teljes. Csak egy üres, lélektelen héj vagyok nélküle.. Az egész lelkem benne rejlik. Benne rejlik minden, ami vagyok..
Szóval.. láthatjátok, hogy nem könnyű a döntés. Mit tanácsoltok? Próbáljak meg együtt élni azokkal a fájdalmakkal, amiket okozott, és próbáljam visszaszerezni, vagy éljek tovább így? :/ Hogy látjátok?
Köszönöm a segítségetek előre is!
Ugyanez volt velem is. Én is szakítottam a barátnőmmel, és nekem is fájdalmat okozott, de nem megcsalás vagy ilyesmi. Egyszerűen nem hitte el,hogy nekem tényleg ő kell, hogy őt szeretem. Akármilyen furán is hangzik, ez az igazság.És nem mondom: a szakítás estéje..maga volt a pokol. A szó szoros értelmében.
Utána jó pár hétig csak rá tudtam gondolni, hogy milyen volt vele, stb.Mindenhol őt láttam (ill. ,,magunkat") ritka pocsék egy része volt az életemnek. Meg is látszott rajtam rendesen.
Viszont 3-4 hete már sokkal jobban érzem magam. Túltettem szép lassan a dolgon magam. Rájöttem, hogy nem az egész együtt töltött időt kell ,,kitépni" a szívemből, hanem csak a jóra emlékezni. Úgy tűnik, sikerült:) Neked is ezt tanácsolom. Próbálj meg a szépre emlékezni, és engedd el...tudom nem könnyű...de hidd el, neked is jobb lesz így.
Beszéld meg vele..Ha ő is szeret téged,azt mondom,jár még egy esély neki,beszélj vele.Ha nem szeretne,akkor mondanám,hogy hagyd a fenébe.
Egy utolsó esélyt mindenki kaphat,nem de?Ha a lány szeret,biztos ő neki is sz*r,és biztos vagyok benne,hogy rájött a hibáira és próbálná azokat kijavítani,és abban is biztos vagyok,hogy te is bántottad már meg őt.
Kölcsönösen szeretitek egymást,mi kell még?Megbeszélni a problémákat,és együtt építeni pozitív irányba a kapcsolatotokat.Nincs veszve semmi:)
(Egyébként én is UGYANEBBEN a helyzetben vagyok.. és iszonyúan hiányzik az a fiú:/)
Honnan tudod,hogy nem gondolkodott el a saját hibáin és nem lenne képes ÉRTED változni?:)Én drukkolok ,sok sikert:)
Bár engem is megkeresne az a fiú:(
Onnan gondolom, hogy eddig szinte mindig azt vágta a fejemhez, hogy Ő nem fog változni, változzak szépen én. :) Ez meg nem túl szép dolog, szerintem. :)
Veletek mi történt?
Nekem meg sajnos nem jött össze a kis akcióm.. Hát, ez van. :)
Remélem, hogy ti rendeződtök minél hamarabb, és ismét boldogok lehettek együtt! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!