Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan legyek szórakoztatóbb társaság egy nő számára, mikor a megélhetésért küzdök?
Figyelt kérdés
26 vagyok, extra érzelmes ember, sok csalódás után! Pályakezdő angol-magyar tanár, aktív álláskereső, a szakdolgozatom is most készül. Pesten élek, két-három emberen kívül nincs társaságom, de nem itt nőttem fel. Kényszerűségből még édesanyámmal élek, aki nem tud segíteni (jelzálogkölcsön, stb.). A családban sok haláleset is volt az elmúlt 12 évben folyamatosan, így eléggé komorrá váltam. Szívesen ismerkedem, nem ásnám el magam már most: bár nem vagyok jó a flörtben, szívesen randiznék lányokkal, de mindig azt veszem észre, hogy vagy a problémás nőket vonzom be, vagy nagyon hamar unalmassá válok egy "kiegyensúlyozottabb" életet élő hölgy számára! A nap szinte minden percében azon stresszelek, hogyan csináljak pénzt, becsületes úton mit tegyek érte! Mit tegyek, hogy egy kicsit ellazuljak egy olyan világban, ahol mindenféle szórakozáshoz pénz kell, ill. mi legyen, ha egyszerűen nem akarom megjátszani, hogy vidám vagyok, mikor nem is?! Nem szeretnék odáig jutni, hogy megundorodjak a másik nemtől! Kérlek, segítsetek a meglátásaitokkal! Köszönöm!:)2010. márc. 16. 01:56
1/2 anonim válasza:
Ha értelmes nőt találsz akkor nem fog faggatni az anyagi helyzetedről és megérti,hogy milyen helyzetben is van. Nekem is sok gondom volt faterom meghalt stbstb. Én is sokat agyaltam a pénzen és tettem is érte. Üzletelgettem ezzel azzal de csak legális keretek között. A pénz tényleg nem minden csak jó ha van. Sőt ha találsz egy értelmes lányt akkor azthiszem ő fog neked segiteni a jelenlétével átvészelni a húzósabb,inségesebb hónapokat. Nekem is igy volt. Egy a lényeg ne keseredj el,add önmagad és előbb utóbb partot érsz. Egyébként elárulom,hogy kb minden 2. ember hasonló gondokkal küzd.
2/2 anonim válasza:
Nem olvastam végig, mert nem érdekel. Ahhoz, hogy elbeszélgess vele, érdeklődj, nem kell pénz, se semmi, mint ahogy ahhoz se, h jól megdugd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!