Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Visszatérő hüvely folyásom illetve gombám van. Nem csalom meg a barátom és ő se engem. Mit tegyek hogy ne jelentkezzen többet? Már lassan 1,5éve küzdök vele.
Figyelt kérdés
2011. jún. 5. 10:13
1/16 anonim válasza:
Párodat is kezelik? mert ha nem akkor te bármit tehetsz, ő mindig visszaadja neked a fertőzést!
2/16 A kérdező kommentje:
Voltam nőgyógyásznál, neki is adott gyógyszert,de félek hogy ő adja vissza. Igazából mikor nem voltam vele jövőhónapba lesz másfél éve volt folyásom meg kis gomba de az azért volt mert nagyon sok csokit ettem...,de hogy most mi lehet.Nem csal meg tudom de akkor lehet h nem lett normálisan ki kezelve? Hova tudna elmenni orvoshoz hogy megnézze őt is egy orvos...?
2011. jún. 5. 10:25
3/16 anonim válasza:
Urológia. Ha fontos neki a te egészséged, akkor szépen elmegy ő is, és tesz valamit. Ha legalább nincs semmi baja, akkor megnyugodhattok, hogy nem ő az. Ennyire csak képes...
4/16 anonim válasza:
Bőr- és nemi-beteggondozó csodákra képes. Ha jól tudom beutaló sem kell (csak időpontot kell kérni), így a háziorvost is ki lehet zárni az egészből. Csak egy kérdés: a pasi biztosan végigcsinálta a kúrát?
Az viszont számomra is nagy újdonság, hogy az édesség hüvelyfolyást eredményezhet!
5/16 A kérdező kommentje:
Az élőflórás kefirtől, már mindent eszek hogy ne legyen semmi bajom, napi 3 liter víz, ilyen szépségvitamin, mindent és egyszerűen nem értem,én most már azt gondolom hogy a páromnál lehet vlmi, gumi nélkül szeretkezünk, de akkor sem értem én annyira vigyázok magamra:(:(
2011. jún. 5. 10:31
6/16 A kérdező kommentje:
Azt mondta az orvos aztán hogy igaz e...
2011. jún. 5. 10:33
7/16 anonim válasza:
Nagyon sok férfi bele sem gondol, hogy egy nő akármit, akárhogyan összeszedhet, és szenvedhet tőle.
A higiénia sok férfinél másodlagos vagy akár harmadlagos történet.
8/16 anonim válasza:
Betartja a párod a megfelelő higiéniát? Tényleg, jól mondják az előttem lévők, ha a párodnak fontos a te egészséged, akkor ő is felkeresi az orvost a problémátokkal.
9/16 A kérdező kommentje:
Párom kb. egy nap 3x szokott zuhanyozni, nemtudom hogy mi lehet.Múltkor orálisan kielégítettem és volt utána vlmi a számon azt csak tőle kaptam el akkor csak nála van vlmi baci szerintem?!
2011. jún. 5. 10:38
10/16 anonim válasza:
uhh az nem jó:((( Akkor szerintem zavard el a párodat az urológushoz.
Amúgy mikor orálisan kielégítetted nem vettél észre változást a nemi szervén? (herpesz...pirosodás...hólyagok...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!