Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Visszatérő hüvely folyásom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Visszatérő hüvely folyásom illetve gombám van. Nem csalom meg a barátom és ő se engem. Mit tegyek hogy ne jelentkezzen többet? Már lassan 1,5éve küzdök vele.

Figyelt kérdés
2011. jún. 5. 10:13
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Olyan fura íze volt a nyálkájának.
2011. jún. 5. 10:46
 12/16 A kérdező kommentje:
Meg lehet hogy hülyeség, de félek hogy ez miatt hogy sok a fertőzésem nem lehet majd a későbbiekben kisbabám...:(
2011. jún. 5. 10:51
 13/16 anonim ***** válasza:

Igen azt mindenféleképpen ki kell kezeltetni. Én is nagyon hajlamos vagyok ezeket a fertőzéseket összeszedni:S Próbálok mindig vigyázni, de ugye akarva akaratlanul csak-csak visszatérnek. Mikor ilyen volt az első dolgom az volt, hogy én a nőgyógyászhoz mentem a páromat meg elzavartam az urológushoz...kaptunk megfelelő kezelést és utána minden ok volt. Mindemellett figyelünk mindig a megfelelő higiéniára is: szex előtt, de legfőképpen utána mindig pisi, szex előtt fürdés, mosakodás, utána is. Igaz, hogy a férfiak ilyen téren "lustábbak", de muszáj őket elzavarni mosakodni, mert sajnos nekik nem mindig jelentkeznek ezek a tünetek, és ők nem érzik az ezzel járó kellemetlenségeket:(

Ne legyen ciki, mond meg neki, hogy mit érzel, mi a baj, és ha nagyon ódzkodik tőle kísérd el:)- de legyetek mindketten kikezelve:)

2011. jún. 5. 11:09
 14/16 A kérdező kommentje:
Remélem az én illetve az ő bajára is van megoldás...
2011. jún. 5. 11:18
 15/16 A kérdező kommentje:
Ettől lehetek majd terhes????
2011. jún. 5. 11:32
 16/16 anonim ***** válasza:
persze, hogy lehetsz :) Csak kezeltessétek ki... (utcsó)
2011. jún. 5. 13:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!