Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik 20 fölött! Ezekből rájössz, hogy tetszel a lánynak? (lent)
Figyelt kérdés
Sokat hiányol, sokan mondogatják, biztos bejössz neki. Hozzádér, megakar maszírozni, folyton néz.2011. máj. 1. 15:20
2/12 anonim válasza:
Hát akki ennyyiből se veszi a lapot az nagyob szerencsetlen. Mar a sokat hianyolnal is leesne nekem.
3/12 anonim válasza:
Igen, mindezekből valószínű.
Ha te vagy a lány, akkor IGEN, ÍGY VAN. Nem kell több megerősítésre várnod.
Ha pedig a pasi vagy, akkor nem lehet igaz, hogy ENNYIRE nincs érzéked...
Pedro
4/12 anonim válasza:
ennyitől ? ugyan már több kell , álljon elém meztelenül és mondja : ó gyere dugj meg végre
ez már talán , de még itt is megkérdőjelezném
5/12 anonim válasza:
Ezekből másra nem is következtetnék.
6/12 anonim válasza:
Mostmár rájövök igen:)
Régen simogatott a csaj egy csomót abból sem jöttem rá:D
Simogatta a combom de nem gondoltam, hoyg bejövök neki, aztán megcsókolt na abból már rájöttem:D
21f
7/12 anonim válasza:
Na a sokat hiányol meg mondogatják az oké még nem feltétlenül de lehet. Na de folyton néz mindig hozzámér megakar masszírozni hát na ebből már elég egyértelmű hogy van valami szándéka.
9/12 anonim válasza:
sokat hiányol, hozzám ér megsimogat..ennyi is elég :)
26/f
10/12 anonim válasza:
Feléből is rájönnék, bár mivel még sose volt ilyen, lehet h gyanakodnék, h csak átver.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!