Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok (22-35 között) : ti mit gondoltok arról ha egy pasi csak úgy az utcán odamegy hozzátok és közli hogy tetszel neki, és elkérné a számod?
Gáz így ismerkedni? Lúzerség, vagy éppen ellenkezőleg? Ki mit gondol erről?
Csak komoly válaszokat várnék és ha lehet a 22-35 közötti korosztálytól!
Köszi
A válasz írója 44%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 22:39
és mik az arányok? Van aki megadja?
hát ha minden bevezetés nélkül tenné akkor mosolyogva kitérnék,de ha ezt frappánsan adja elő akkor tetszene!
Minden a kivitelezésen és a csomagoláson múlik,hogy ilyen csúnyán fejezzem ki magam:D
igaz h nem 22-35 év között vagyok de azért írok egy választ ha nem baj... aki azt írta hogy facebook az hülyeség ha nem is tudod a nevét meg semmit hogytalálnád meg facebookon?! na mindegy. hozzám kb 2 hete jött oda egy pasi aki az egész utazás során( buszoztam) nézett aztán leszált ott ahol én és utánnam jött megszólított, bemutatkozott, kedvesen volt közölte velem h tetszek neki és megkérdezte h nincs e kedvem találkozni vele. elég meglepő volt de azért sztem nem esik rosszul az embernek főleg ha az illető az esetem lett vna. ha nem lett vna barátom és tetszett volna még lehet igent is mondtam volna de előtte inkább beszélgettem volna vele a neten keresztül. am okok h miért nem adnák meg a számod 1) nem tetszel a lánynak
2) barátja van
3) nyomulásnak veszi ami neki nem jön be
hm remélem vmi hasznosat mondtam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!