Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok (22-35 között) : ti mit gondoltok arról ha egy pasi csak úgy az utcán odamegy hozzátok és közli hogy tetszel neki, és elkérné a számod?
Gáz így ismerkedni? Lúzerség, vagy éppen ellenkezőleg? Ki mit gondol erről?
Csak komoly válaszokat várnék és ha lehet a 22-35 közötti korosztálytól!
Köszi
Azért szerintem nem olyan nagy elvárás,hogy valaki férfi létére kezdeményezzen,ha már erre sem képes akkor bajok vannaka férfiasságával,ami az élet más területén is problémát okoz(hat)
Nem kell egyébként óriási nagy szövegekre gondolni,meg emberfeletti erőre..csak mondjuk ha már valaki arra vetemedik hogy utcán ismerkedik,legyen eredeti !
ha leszólít egy ilyen szöveggel:
"Szia! Szép a szemed,tetszel.esetleg meginnál valamit velem?" Nem érzem úgy hogy ez nekem szólna,nem, venném bóknak,mert tudom hogy mindenkivel ezzel próbálkozik(így nem is megyek el vele sehová),de ha valami személyes jelegűt is belecsempész az már jobban hangzik!
Köszi mindenkinek.
Még esetleg 1-2 jó tanács, mire figyeljek vagy ilyesmi? Mit kerüljek el feltétlenül?
Ha egyedülálló lennék, tetszene a srác és szimpatikus is lenne, akkor, ha nem is egyből a telefonszámom, de valamilyen elérhetőségem megadnám 8 facebook, msn stb.) és utána megbeszélhetnénk egy találkát, ahol jobban megismerjük egymást.
Mondjuk én elég nyitott személyiség vagyok, szívesen ismerkedem, úgyhogy nem "ijesztene" el valaki, aki odajön, bemutatkozik és elmondja, hogy tetszem neki.
Ez az "adja elő magát" dolog meg hülyeség, ha tetszik és szimpatikus, úgyis találkozunk és majd ott "előadhatja magát".
Szóval hajrá, szerintem találsz még hozzám hasonló lányokat akár az utcán is :).
L/24
Attól függ hogy jön oda és hogy kicsoda. Ha egy csöves vagy egy olyan aki számomra nem vonzó jönne valami sz.r szöveggel, akkor csak púp lenne a hátamon.
Ha egy jólszituált férfi jönne oda, férfiasan, jó kisugárzással (mégha nem is adonisz vagy nem is jóképű) akkor bóknak venném. És ha szingli lennék, talán még a számomat is megadnám neki :) vagy valami elérhetőséget. De szerintem nem gáz így ismerkedni. Inkább bátor dolog :)
23 / l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!