Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok (22-35 között) : ti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok (22-35 között) : ti mit gondoltok arról ha egy pasi csak úgy az utcán odamegy hozzátok és közli hogy tetszel neki, és elkérné a számod?

Figyelt kérdés

Gáz így ismerkedni? Lúzerség, vagy éppen ellenkezőleg? Ki mit gondol erről?

Csak komoly válaszokat várnék és ha lehet a 22-35 közötti korosztálytól!

Köszi

2011. jún. 13. 22:38
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

Azért szerintem nem olyan nagy elvárás,hogy valaki férfi létére kezdeményezzen,ha már erre sem képes akkor bajok vannaka férfiasságával,ami az élet más területén is problémát okoz(hat)

Nem kell egyébként óriási nagy szövegekre gondolni,meg emberfeletti erőre..csak mondjuk ha már valaki arra vetemedik hogy utcán ismerkedik,legyen eredeti !

ha leszólít egy ilyen szöveggel:

"Szia! Szép a szemed,tetszel.esetleg meginnál valamit velem?" Nem érzem úgy hogy ez nekem szólna,nem, venném bóknak,mert tudom hogy mindenkivel ezzel próbálkozik(így nem is megyek el vele sehová),de ha valami személyes jelegűt is belecsempész az már jobban hangzik!

2011. jún. 13. 23:27
 22/27 anonim ***** válasza:
Igaz csak 20 vagyok, de velem történt hasonló eset. Nem utcán, hanem egy áruházban, én dolgoztam, ő vásárolt (később kiderült ő is ott dolgozik csak munkaidő előtt beugrott kajáért). Na szóval elsétált mellettem párszor, láttam, hogy helyes, de nem igen foglalkoztam vele, aztán odaköszönt, hogy szia én meg vissza de ennyi volt. Délután már a munkatársaknál nyomozta hogy hogy hívnak, meg ki vagyok aztán facen rámírt és randit kért. Én megadtam neki az esélyt, mert bejött hogy ennyit dolgozott, hogy elérhessen. Randiztunk, végül nem lett belőle kapcsolat, de nem bántam meg és megadnám az esélyt másnak is. volt már hogy odajött hozzám egy srác aki vásárolt és elkérte a számom pár mondat csevegés után, neki nem adtam meg, de nem azért mert bajom volt a módszerével, csak nem jött be. Szóval ahhoz hogy sikered legyen az is kell hogy megüsd a szintet a lánynál. De nekem bejön, ha egy pasi van annyira tökös, hogy oda mer jönni és le mer szólítani.
2011. jún. 13. 23:47
 23/27 anonim ***** válasza:
24 vagyok, szerintem ez csak azon múlik mennyire tetszik, szimpatikus az illető. Ha jó kedvemben talál, és a zsánerem, akkor valószínű belemennék egy találkába, abba még nincsen semmi.Persze azért valamit mondjon, ne csak azt szia talizunk, megadod a számod?:D
2011. jún. 14. 00:25
 24/27 A kérdező kommentje:

Köszi mindenkinek.

Még esetleg 1-2 jó tanács, mire figyeljek vagy ilyesmi? Mit kerüljek el feltétlenül?

2011. jún. 14. 00:41
 25/27 anonim ***** válasza:

Ha egyedülálló lennék, tetszene a srác és szimpatikus is lenne, akkor, ha nem is egyből a telefonszámom, de valamilyen elérhetőségem megadnám 8 facebook, msn stb.) és utána megbeszélhetnénk egy találkát, ahol jobban megismerjük egymást.

Mondjuk én elég nyitott személyiség vagyok, szívesen ismerkedem, úgyhogy nem "ijesztene" el valaki, aki odajön, bemutatkozik és elmondja, hogy tetszem neki.

Ez az "adja elő magát" dolog meg hülyeség, ha tetszik és szimpatikus, úgyis találkozunk és majd ott "előadhatja magát".

Szóval hajrá, szerintem találsz még hozzám hasonló lányokat akár az utcán is :).

L/24

2011. jún. 14. 04:20
 26/27 anonim ***** válasza:
Lányok, nem igaz h mennyire álszentek vagytok (tisztelet az 1-2 kivételnek)! Úgyis csak a külsőn múlik minden. Egy ronda srác jöhet akármilyen frappáns szöveggel, úgyis elhajtjátok.
2011. jún. 14. 08:36
 27/27 anonim ***** válasza:

Attól függ hogy jön oda és hogy kicsoda. Ha egy csöves vagy egy olyan aki számomra nem vonzó jönne valami sz.r szöveggel, akkor csak púp lenne a hátamon.

Ha egy jólszituált férfi jönne oda, férfiasan, jó kisugárzással (mégha nem is adonisz vagy nem is jóképű) akkor bóknak venném. És ha szingli lennék, talán még a számomat is megadnám neki :) vagy valami elérhetőséget. De szerintem nem gáz így ismerkedni. Inkább bátor dolog :)

23 / l

2011. jún. 14. 10:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!