Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok (22-35 között) : ti mit gondoltok arról ha egy pasi csak úgy az utcán odamegy hozzátok és közli hogy tetszel neki, és elkérné a számod?
Gáz így ismerkedni? Lúzerség, vagy éppen ellenkezőleg? Ki mit gondol erről?
Csak komoly válaszokat várnék és ha lehet a 22-35 közötti korosztálytól!
Köszi
mert akkor valószínűleg hosszabb távon se működne..
hogy mondjam?! Te is szívesebben beszélgetsz egy lánnyal aki nem csak szép,de jól reagál bizonyos szituációkra
Na hát valahogy így müködik ez is.Nem mindegy a tálalás,ha olyan hogy lehengerel szinte mindegy hogy néz ki(mert mondjuk ellensúlyozza a külsejével),de ha szar a szövege lehet akármilyen helyes nem érdekel,mert hosszú távon tudom hogy semmire se mennék vele
ez tök jó kérdés :) én szerintem találkoznék vele ha vmi jó szöveggel jönne, meg úgy az egész szitu jól jönne ki ahogy megszólít és igen megadnám a számom :)
23/L
Ha valakit meglátok az utcán, nem tudhatom milyen közegből való, még csak nagyjából sem tudom leszűrni mit szeret, hogy viselkedik társaságban, milyen személyiség, amit azért ha nem is tudsz meg, de egy buliban nagyjából le tudod ezeket szűrni az alapján hol jelenik meg, kikkel van, azokkal hogy viselkedik, visszahúzódó, vagy irányító alkat, stb. Hozzá tenném, én a bulis ismerkedésnek sem vagyok híve. :)
Szóval azon túl, hogy egy vad idegent próbálsz meg randira hívni gyakorlatilag CSAK a külseje alapján, ami nekem egyáltalán nem szimpatikus, én akármennyire is jó a szövege a srácnak, tuti furcsán néznék rá, és szinte biztos, hogy nem adnám meg a telefonszámom, hacsak nem rendelkeznék egy másik telefonnal, amit ritkán használok.
Egyrészt tartanék attól, hogy valami aberrálttal hozott össze a sors, akinek nincs jobb dolga, mint nőket zaklasson, másrészt viszont imponáló, hogy tetszel valakinek simán a külsőd alapján is. Dee nagyon jó hangulatomban kéne lennem ahhoz, hogy gondolkodás nélkül megadjam az elérhetőségeim.
22L
Köszi a válaszokat, hasznosak voltak.
És szerintetek hol lehet ismerkedni annak, akinek nincs sok barátja, így sok ismerőse sem?
A csajoknak semmi sem jó.
Elvárják, hogy te kezdeményezz, de ne szólítsd le őket, se az utcán, se más nyilvános helyen.
hát ez mind szép és jó,de nincs rá(d)írva..
egy munkahelyen is nem feltétlenül azt veszik fel aki okosabb,hanem azt aki jobban eladja magát(hangsúlyozom nem feltétlenül!)
Ha szimpi a pasi, meg ahogy előadja magát, akkor valami olyasmit válaszolnék, hogy előbb hívjon meg egy kávéra. :)Szerintem egyáltalán nem lúzer dolog, király ha egy pasi mer kezdeményezni. És egy bók vagy ha leszólítamnak, azért általában jól esik az embernek, feltéve, ha nem részeg 50es kukabúvárok teszik.
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!