Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek ezt mire véljem?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ezt mire véljem? 23 éves egyetemista csaj vagyok. Van egy tanárom (31éves lesz) akinek nem tudom eldönteni hogy miért csinálja ezt velem.

Figyelt kérdés

Az egyetemen szinte mindenkivel bunkó, meg senki gondja nem érdekli őt.

Van barátnője(plázacica stílusú), akit állítólag szeret meg minden, de mégis máshogy viselkedik velem. Felajánlja hogy hazavisz, holott nem is arra lakik. intim dolgokat írkál sms-ben, face-en. És feltűnően kedves velem. Ő tipikusan ez a bp-i nagymenő férfi, akiknek a lábai előtt hevernek szebbnél szebb csajok. míg én egy vidéki kis csaj vagyok. semmi extrákkal(nincs nagy mellem, nem vagyok egy szépség és még a magassarkútól is kiráz a hideg). tehát teljesen ellentéte a csajának. Mégis mit szeretne szerintetek, vagy csak jó viccnek tartja, és röhög, hogy én bedőlök neki??

2011. máj. 1. 14:26
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:

Igen tudom, hogy 05-01-én tettem fel, de nem akkor kezdődött, csak először nem írtam... de már végképp tanácstalan vagyok..

Azért köszi a válaszokat:)

2011. máj. 7. 11:11
 22/26 anonim ***** válasza:
órákon milyen veled? hogy néz rág.hogy viselkedik ?
2011. máj. 7. 13:42
 23/26 A kérdező kommentje:
Órákon változó, pl volt már rá példa hogy rossz kedvem volt, és ő ezt látta rajtam, ezért nem feleltetett,holott mindenki mást igen...meg megkérdezte mi a baj,tud-e segíteni...Végülis kedves volt velem,egyszer volt velem bunkó ok nélkül (rosszkor voltam rossz helyen), de akkor is bocsánatot kért ott, pedig nem szokása...
2011. máj. 7. 19:39
 24/26 anonim ***** válasza:
Tudom,hogy regi kerdes, de mizu veletek kerdezo???
2015. jan. 16. 07:50
 25/26 anonim ***** válasza:
meg elsz?
2015. aug. 9. 10:42
 26/26 anonim ***** válasza:
a szerelemben (igaziban) a kor nem számít :) akár 20 év is lehet ha egyszerűen szeretitek egymást..ezen meg senki nem tud változtatni ha összejössz akár egy 40 évessel is,ti dolgotok,de mindig lesznek piszkálódok azokat meg le kell sz*rni :)) sok sikert
2015. dec. 24. 13:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!