Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ezt mire véljem? 23 éves egyetemista csaj vagyok. Van egy tanárom (31éves lesz) akinek nem tudom eldönteni hogy miért csinálja ezt velem.
Az egyetemen szinte mindenkivel bunkó, meg senki gondja nem érdekli őt.
Van barátnője(plázacica stílusú), akit állítólag szeret meg minden, de mégis máshogy viselkedik velem. Felajánlja hogy hazavisz, holott nem is arra lakik. intim dolgokat írkál sms-ben, face-en. És feltűnően kedves velem. Ő tipikusan ez a bp-i nagymenő férfi, akiknek a lábai előtt hevernek szebbnél szebb csajok. míg én egy vidéki kis csaj vagyok. semmi extrákkal(nincs nagy mellem, nem vagyok egy szépség és még a magassarkútól is kiráz a hideg). tehát teljesen ellentéte a csajának. Mégis mit szeretne szerintetek, vagy csak jó viccnek tartja, és röhög, hogy én bedőlök neki??
Unja a pláza cica csaját, változatosság kell neki, erre most meg téged szemelt ki, de attól még komoly kapcsolatra nem fogsz kelleni neki. Ne legyél hülye liba, ne dőlj be neki. Tele van minden egyetem ilyen nagyképű majom oktatóval.
25 N
"nem nyígok"
Borsodi lány vagy, lefogadom. Én a DE-re járok, minden borsodi ezt használja, nagyon bírom ezt a kifejezést:))
14.41 vagyok ismét
Akkor hasonló vagy mint én. Hülyét kapok a magassarkútól, csak az alkalmi cipőmnek van kis sarka. Farmerban, edzőcipőben járok. Némi szőke melír van néha a hajamban, de semmi extra. Sose volt műkörmöm, piercingem, tetkóm, szoliba se voltam sose, nem is megyek.
A párom is hasonló, egy szemüveges csendes pasi.
Remélem nem bántásnak vetted amit írtam.
Amúgy jó ötlet ha vársz még egy ideig, mert ha tényleg téged akar akkor kitart, ha meg csak próbálkozik hátha egy alkalomra megkap, akkor lekopik. :)
15:06 Mehetsz lottózni!!! Igen Borsodi vagyok, csak Bp-en tanulok :)
14:41 nem nem veszem bántásnak, örülök hogy válaszoltál... és szerintem várok, ha akar kitart, ha nem pár napon belül lekop rólam :)
15:06 vagyok. Lottózom, de még nem volt sajnos szerencsém... de így legyen legközelebb ötösöm:))
Puszi: 25 N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!