Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm megcsalt nem is kicsit. Leitatták és lefeküdt mással! Magától elmondta, MEGBÁNTA! Mit csináljak? Dobjam vagy megtartsam? Olvasd el a többit is úgy megérted!
Nagyon^2 szeret, szeretné hogy visszafogadjam. 6 hónapja járunk én 18 - érettségi előtt 2 nappal; ő 16. én is nagyon szerettem, de most próbaidőre raktam (nyílt kapcsolat), lehet hogy kezdek elhidegülni tőle, szabad e teljesen megbocsájtani egyáltalán visszafogadni? vagy lapát....
tudja hogy a berúgás nem kifogás.Ráadásul szeretne küzdeni hogy visszafogadjam de picit béna hozzá, én meg nem kegyelemből akarok megbocsájtani!
Azt még érdemes tudni hogy mindkettőnknek az első komolyabb párkapcsolatunk (igen, szüzesség elvesztése mindkettőnknél). neki több barátja volt mint nekem de nem komolyak, ő kicsapongóbb és szinte annyit iszik szinte mint én!
Előttem nagyon sokat kavart.A haverjai gyakran itatták és így csapongott ki, de nem feküdt le senkivel...
A csávó is ilyesmi haverja volt azért fogadta el a meghívásét (gondolom ismerte hogy van esély elmenni vele ???????)
Akivel meg megcsalt azóta szembejött az utcán (??????) és felpofozta és tökön rúgta ....
Volt az 1 hónapban valaki aki nyomult rá de mellemet keményen kidobta
"Előttem nagyon sokat kavart.A haverjai gyakran itatták és így csapongott ki, de nem feküdt le senkivel... "
látod? ribanc volt. úgy látszik te nem tudtad megváltoztatni eléggé
"Akivel meg megcsalt azóta szembejött az utcán (??????) és felpofozta és tökön rúgta .... "
ez meg biztos, hogy kamu.
amúgy 16 évesen én is sokszor kavartam srácokkal buliban, meg volt, egyszer egy egy éjszakás kalandom is, DE amióta megismertem a barátomat (több mint fél éve) NEM járok bulizni (kb. 3 buliban voltam azóta azok is közeli barátaim szülinapjai voltak, és jött a barátom is) és sokkal kevesebbet iszom, és olyan társasággal nem is találkozom, akikkel régebben kavartam... persze ÉN szerelmes vagyok.
17/L
" A barátnőm megcsalt nem is kicsit. Leitatták és lefeküdt mással! "
Szerintem nem lehet kicsit lefeküdni valakivel. Ahogy nem lehet csak egy kicsit teherbe esni sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!