Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Attól félek, hogy elveszítem....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Attól félek, hogy elveszítem. Mit tehetnék érte, hogy mindenképp megtartsam?

Figyelt kérdés

8 hónapja vagyok együtt a barátommal, és szeretem. Azt mondja ő is.

De úgy érzem egyre jobban kiábrándul belőlem. Talán mert nem vagyok mindig elég nőies.

jó, általában a hétköznapokra sportcipőt veszek fel, és nem magassarkút, és reggelente sem vagyok épp a toppon, de hát ki igen?

mivel érhetem el, hogy ne ábránduljon ki belőlem?

17/L(én), 20/F

2010. szept. 30. 13:13
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
A nőiesség nem a cipő függvénye. Ha meg szépnek talál, akkor reggel is szépnek fog találni, ha szeret.
2010. szept. 30. 13:17
 2/6 A kérdező kommentje:

a cipőt csak példának mondtam arra, h inkább sportosan öltözködöm.

de köszi a választ.

2010. szept. 30. 13:18
 3/6 anonim ***** válasza:

Úgy fogod megtartani, ha kialakul benned, hogy nem akarod megtartani. Egy kis szabadság, satöbbi...

Bár a legjobb lenne, ha tőle is megkérdeznéd.

2010. szept. 30. 13:20
 4/6 anonim ***** válasza:
Iktass be pár új dolgot. szexi ruhák. Néha meztelenkedés, amikor nem is számítana rá. Többet legyetek együtt. MOzi séta stb. Vagy akár egy kiadós vacsora egy étteremben. Nem tudom, furcsán hallok olyanokat h kiábrándult belőle stb, én még nem voltam így. Reggelente dicsérd meg, simogasd. játszadozzatok, bókolgass meg pár apróság, lényeg az, hogy figyelj rá kicsit jobban :)
2010. szept. 30. 13:24
 5/6 anonim ***** válasza:
ki az a aki reggel toppon van?
2010. szept. 30. 13:44
 6/6 anonim ***** válasza:

Megtartani, elveszíteni nem lehet senkit, mert ez az egész csak egy illúzió. Valójában soha nincs olyan, hogy valaki másvalakié, vagy valakik együvé tartoznak. Olyan van, hogy ketten egy úton mennek egy darabig az életben, sőt olyan is, hogy annyira szeretik egymást, hogy kitartanak egymás mellett akkor is, amikor az egyikük inkább már másfele menne. Meg olyan is, amikor nem szeretik egymást, de mégis együtt maradnak. (Mondjuk, mert jobban félnek a magánytól, mint egy rossz társtól.) Sokféle élethelyzet van.

"De úgy érzem egyre jobban kiábrándul belőlem." - én először is kommunikálnék. Tényleg így van? Mi ennek az oka? Tudok segíteni rajta? AKAROK segíteni rajta? (Lehet, hogy olyan tulajdonságomon kellene változtatnom, amit nem is vállalnék be.)

A jó párkapcsolat alapja, az őszinte kommunikáció. Ahol ez nem megy, ott lehet bármilyen szép is a külszín, a valóságban az csupán egy látszat. Beszéljetek! Beszéljetek meg mindent! Nem szócséplésre gondolok. Hanem a valódi érzelmek, a valódi problémák rövid, lényegre törő feltárására. Ha lehet, akkor sértődés és egyéb játszmák nélkül. Mindig szem előtt tartva, hogy a másik szeret engem, és én is szeretem őt, tehát mindketten meg akarjuk oldani a felmerülő problémát, nem pedig durcáskodni, haragudni akarunk a másikra. Akkor menni fog. (Nem mondom, hogy könnyű. Valójában elég kevés embernek megy igazán jól. Én is most tanulom csak, pedig már elmúltam 40. Ez van.)

2010. szept. 30. 13:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!