Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet velem/velünk?

Figyelt kérdés

Lassan fél éve vagyunk együtt a barátommal. Imádjuk egymást, sosem voltam még ilyen szerelmes, és ezzel ő is így van. Egymásnak lettünk teremtve, vele akarom leélni az életemet és egyszer sem vesztünk még össze. Szóval minden a lehető legjobb.

Viszont kb az elmúlt egy hétben valami megváltozott. Leírhatatlan hogy mi, magam sem tudom. Csak valami más...

Több a megsértődés az apró, jelentéktelen dolgokon, és kevesebbet vagyunk együtt. (Eddig minden nap találkoztunk)

Talán azért lehet ez, mert vizsgaidőszak van, feszült és fáradt vagyok, 'beszippantott' a tanulás.

Szerintetek is tulajdonítható ennek ez a furcsa érzés, vagy pedig valami más lehet?

Nagyon félek hogy elveszítem őt, mindenkinél jobban szeretem.

2011. ápr. 30. 21:29
 1/1 anonim válasza:
Szerintem ez nyugodtan betudható annak, hogy vizsga időszak van :) és nem hiszem, hogy elvesztenéd. Ő is szeret te is szereted nincs probléma :) csak most ez egy ilyen időszak :)
2011. ápr. 30. 21:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!