Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy nézki, hogy viselkedik egy 17 éves lány? (átlagos)
Figyelt kérdés
(lájkolom az értelmes válaszokat:))2011. ápr. 30. 16:17
11/14 anonim válasza:
nincs k*rva nagy egóm.... amúgy szerinted a csúnya beszéd pozitív tulajdonság? mert szerintem nem az. amúgy én csak leírtam azokat, amiket a barátaim mondanak rám. bocs, hogy nem vagyok egy boszorkány, hogy csak rosszat mondjanak rólam
12/14 anonim válasza:
Persze, barátok
Pl "Béla nem vagy kicsi. Igenis, 120 cm az elég magas egy 45 éves férfinak."
Azt lehet hogy bűnronda vagy csak nem mondják
13/14 anonim válasza:
bocs, nem tudtam, hogy nektek ennyire nehéz elviselni, hogy őszinte barátaim vannak és szép arcom.... bocs, tényleg. legközelebb azt írom, hogy egy csúnya dagadt 110 centis 80 éves szűz vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!