Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, miket tesztek azért, h a szerelmetek érezze, fontos számotokra és szükségetek van rá?
figyelek rá,segítem mindenben,sokat beszélek vele kettönkről,közös célokat tűzünk ki......
24/ff
Hát én örülnék ha a "semmi" helyett olyat ovastam volna, hogy figyelek rá, mert a csajok mindig elkotyogják, hogy mire vágynak. Legyen az kicsi vagy nagyobb dolog.
Szerinetm ha ezt akarod vele éreztetni, akkor figyelmesnek kell lenned vele. És ezt kifejezheted szóban, írásban, tettben.
13:23!
Őszintén? Fogalmam nincs. Talán a kedvességet, figyelmet, szeretetet, odaadást, gondoskodást. Szerintem erre igazán a pasik tudnának válaszolni, hogy mi az amit kapnak a nőktől. Gondolom ez kölcsönös. Egyébként csak örülni tudok, ha önálló egyéniségek vagytok és nem tőlünk várjátok, hogy megfőzzük a vacsorát és kimossuk, kivasaljuk a ruháitokat stb. Elvégre nektek is van kezetek, lábatok, és ahogy mi nők megtudtuk tanulni ezeket, úgy ti is. És ezt jó tudni. Amiben különbözőek lehetünk, az a lelki világ és annak megmutatása.
De mégsem, hiszen ez az azonos nemű pároknál is működik.
Igazad van, semmi mást nem tudunk adni, csak szexet. De azt minőségit:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!