Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Most mondja meg valaki mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most mondja meg valaki mit kell ilyenkor csinálni?

Figyelt kérdés
Azt mondta hogy szabadon boldog lenne...akkor velem nem az? pedig azt mondja. Meg nem értem őt most, én nem is tartom fogva. mondtam neki hogy mehet mással az más h én kicsit féltékeny leszek de ez szerintem normális mert nagyon szeretem őt. Most mi lehet a baj? Ő is szeret de akkor ezt miért mondta?
2011. ápr. 29. 21:51
 1/3 anonim ***** válasza:
Szabad - félrekefélhet. Ezt melletted nem lehet. :D
2011. ápr. 29. 21:52
 2/3 anonim ***** válasza:
Egyértelmű utalás arra, hogy csak púp vagy már a hátán. 24L
2011. ápr. 29. 22:29
 3/3 A kérdező kommentje:
Félreértettem. Ő csak a barátaival is akar lenni de én ezt nem tiltom meg. Tudom hogy szeret és nem csalna meg:)
2011. ápr. 29. 22:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!