Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mivel töltitek a párotokkal a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mivel töltitek a párotokkal a vasárnapot, mit lehet ilyenkor csinálni?

Figyelt kérdés

Férjnél vagyok: 27 éves vagyok, ő pedig 28. Én netezem, ő meg alszik tovább és közben megy a TV. Nagyon unalmas...:(

Még boltba sincs kedve menni. Unatkozom mellette. Hét közben meg egész nap dolgozik. És ennyi az életünk, pedig én nem ezt akarom, nagyon rossz így nekem, csak ő ilyen.

Ti mit csináltok szabad időtökben közös programként?

2011. júl. 3. 09:48
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Magadtól nem tudsz kitalálni semmit?
2011. júl. 3. 09:50
 2/11 A kérdező kommentje:
De igen. Csak ő nem akar menni sehova. Pl. van egy állatkert, ahova elmehetnénk, mert ott még nem voltam és meg akarom nézni, de ő nem akar menni. Beülni se szeret sehova. Nem szeret borozgatni se, nem szeret semmit inni se, én meg pont az ellenkezője vagyok. Még nászúton se voltunk, semmi. :((
2011. júl. 3. 09:53
 3/11 anonim ***** válasza:
Mehetnétek nyaralni. Ott csak nem ülne egész nap a szálláson. :)
2011. júl. 3. 09:54
 4/11 A kérdező kommentje:
De nem megyünk, mert nincs rá pénz. De nem hogy nyaralni nem megyünk de még itt Magyarországon belül se megyünk kirándulni kettesben sehova se, mert ő nem akar menni sehova! Én meg kezdek beleőrülni ebbe a semmittevő unalmas életbe. Babát is szeretnénk, de nem jön össze még az se, pedig legalább ha sikerülne végre, kicsit izgalmasabb lenne az életünk...na meg addig kéne mozdulni is, míg nincs gyerek...de semmi se jön össze, se a kimozdulás, se a baba. Ezt nem bírom...
2011. júl. 3. 09:59
 5/11 anonim ***** válasza:

Rendelj egy pizzát, és vegyél egy üveg bort.

Keltsd fel, ebédeljetek meg és nyomás az ágyba. Játsz vele kicsit.

2011. júl. 3. 10:00
 6/11 A kérdező kommentje:

Ha veszek egy üveg bort, akkor jól lehord, hogy egy alkoholista vagyok! Ha rendelek pizzát, akkor is jól megbánt, hogy ezt nem engedhetjük meg magunkat, nincs pénzünk és ráadásul most fizetés előtt áll...

Én már magamba szoktam borozni néha bánatomban, hogy ne is tudjon róla.

Ti mit szoktatok csinálni?

2011. júl. 3. 10:02
 7/11 anonim ***** válasza:

Hááát..nálunk pezseg az élet :D

2 eset van:

1.: itt vannak a gyerekei(12 éves lány,7 éves fiú),akkor velük foglalkozunk,én elmegyek a lányával vásárolni,nézelődni,sétálni,ők meg játszanak valamit.

Van,hogy egész hétvégén itt vannak,néha csak 1 napot,de akkor én nagyon elfáradok tőlük.

2.:Nincsenek itt a gyerekek,délelőtt elmegy teniszezni(8-10-ig vagy 11-ig),én akkor még alszom.Hazajön,elmegyünk valahova ebédelni(nem tudom főzni....),majd délután elveszem a telefonját és kikapcsolom és bezárkózok vele a hálószobába másnap reggelig :D

Hétköznap pedig én napközben itthon vagyok vagy a barátnőimmel megyek valahova,amikor hazajön,akkor elmegyünk moziba vagy akárhova,de néha csak itthon vagyunk együtt.

21/L

2011. júl. 3. 10:40
 8/11 anonim ***** válasza:
Miért akarsz ilyen kapcsolatba gyereket szülni? o.O Am ha fenn van, mit csinál? Nézi a TVt egész nap vagy mit?
2011. júl. 3. 10:41
 9/11 anonim ***** válasza:

Most nem értelek...akkor miért mentél hozzá? Én biztos nem élném az életemet ilyen emberrel...semmi megértés, empátia? Nem lehet a helyzet magaslatán a gyerek...kb semmit nem tesz a kapcsolatotokért...

19/l

2011. júl. 3. 10:42
 10/11 anonim ***** válasza:

totális hülye vagy,ha már most titokban iszogatsz.mondd meg neki,hogy ez neked így nem jön össze,nem akarod így élni az életed,ha ezt ő nem tudja elfogadni,akkor takarodjon el tőled,mert ez így nem lesz oké.nászút sem volt? se nyaralás? babát mi a fa*nak akarsz,így?

egy idő után már ő is unalmasnak fog találni,téged le fog kötni a baba,ő pedig meg fog csalni.ismerem már az ilyet! MOST VAGY SOHA!

2011. júl. 3. 11:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!