Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Párkereső oldalakon, aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párkereső oldalakon, aki főiskolát végzett, miért keres pont ugyanolyan személyt?

Figyelt kérdés
Azaz, ha a párkereső főiskolát végzett, olyan személyt keres, aki szintén főiskolát végzett. Netán egyetemet. Nem jó neki olyan, aki pl.: szakmunkást végzett? Ő buta hozzá?
2011. ápr. 29. 20:11
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
51%
Ebbol is latszik, hogy te nem a foiskolai vegzettseggel rendelkezok taborat gazdagitod. A valaszok lenyeget nem erted meg, nem latod a koncepciot az egeszben...
2011. máj. 1. 00:37
 22/27 A kérdező kommentje:
Nem baj. Paraszt vagyok, le*rom a kényes gazdagokat.
2011. máj. 1. 01:30
 23/27 anonim ***** válasza:

Akkor most kapaszkodjatok meg.

Én szakmunkásképzőben végeztem mint könyvkötő..Annak idején nem volt lehetőségem egyetemre menni,mert oda még tudással vették fel a diákokat..nem úgy mint manapság..a már akár kettes érettségivel is lehet egyetemre menni..

Mégis 25 éve egy sebész főorvos felesége vagyok,és ma is boldog házasságban élünk..Tudunk egymással beszélgetni,hasonló az érdeklődési körünk,és nem hozok szégyent a férjemre amikor a kollégái eljönnek hozzánk..Még sincs diplomám..

Én nagyon sok olyan házaspárral találkoztam már ahol ahogy írjátok "nem egy szinten vannak" Mégis boldog házasságban élnek..Valaki már leírta,hogy nem a diplomától függ,hogy intelligens,értelmes-e valaki..Bizony vannak olyan emberek akik szintén nem diplomásak mégis sokkal többre vitték mint bárki más.

2011. máj. 1. 02:25
 24/27 A kérdező kommentje:
Ez így van.
2011. máj. 1. 03:04
 25/27 anonim ***** válasza:
45%

De ez már megint a kivétel. Én is sokat látok, több száz szakmunkásképzőst ismerek, és egyetlen egy normális sincs köztük. Meg még több százról el tudom mondani csupán külső megszemlélés útján az értelmi szintjét. Hallom, hogy miről és hogyan beszél... ezzel mindent elárul.

Nem is butának mondanám őket, hanem elbutultnak. Elveszett a tartásuk, és vele az értelem.

Ez igaz általánosságban. Nekem hiába magyaráz itt gyk-n néhány normális ember, mivel jómagam is ebben a közegben élek, tudom, miről beszélek.

ARRÓL NEM LEHETNE MÁR LEAKADNI, HOGY DIPLOMA = INTELLIGENCIA?

Aki ezen vitázik, az a saját értelmi színvonalát alacsonyítja. Tudjuk jól, hogy a diploma szaktudást ad, nem pénzt és nem IQ-t. Csak ez a szaktudás gyökeresen eltérő a szakmunkásképzőkéitől. Aki értelmes, az nem ezt hajtogatja ellenérvnek a diplomásokkal szemben, mint a birkák, akiknek a szájukba adnak mondatokat. Tujuk, hogy nem feltétlen intelligens a diplomás, és fordítva, téma lezárva.

Máshol keresgéljétek az indokait annak, ha egy egyetemista a saját területén tanuló egyetemistát keres. Akinek van agya, az tudja, és nincs vita belőle. Ezzel bizonyíthatjátok is, hogy van gógyétok :)

Az utolsó hölgy esetében pedig megint más a helyzet. Az ő férjének nem az fontos, mint a kérdésben szereplő embereknél, tehát off.

Én pl. azzal állok szemben, hogy olykor még a főiskolások és a legtöbb szakon tanuló egyetemisták sem nagyon tudják követni a mondókám, nekem ezért fontos az egyetemi végzettség, méghozzá komolyabb, tudományos területen. Előttem pedig leírtak minden más fontos érvet.

2011. máj. 1. 17:39
 26/27 anonim válasza:
Bennem az a kérdés merült fel, hogy miért nem szakmunkások írják azt, hogy a párkeresésben nekik elsőrendű szempont, hogy a párjuk szakmunkás legyen.
2011. máj. 8. 12:00
 27/27 anonim ***** válasza:
Na, ezt nem értettem, utolsó :)
2011. máj. 9. 18:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!