Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párkereső oldalakon, aki főiskolát végzett, miért
keres pont ugyanolyan személyt?
szerintem azért mert ha a pali szakmunkást végzett a csaj meg egyetemet,akkor esetleg a pali kisebbségi érzést tanusíthat:)
2011. ápr. 29. 20:20
2/27 anonim válasza:
Szerintem a jövőre gondol, és nem feltétlenül szeretne valami buta társat. A magasabb intelligencia valószínüleg jobb anyagi körülményeket is fog biztosítani.
2011. ápr. 29. 20:20
3/27 anonim válasza:
Szerintem nem azért keres főiskolai végzettséggel valakit, mert a szakmunkás buta az élet dolgaihoz, hanem mert közös érdeklődést szeretne, és úgy gondolja, ez kell hozzá. Az is lehet, hogy tapasztalatai alapján jobban kijön egy hasonló végzettségűvel. A másik embertípus pedig csak nem adja "alább". Ez csúnya megfogalmazás, de jól tükrözi a típust akire gondoltam.
2011. ápr. 29. 20:21
4/27 A kérdező kommentje:
Magyarországon már nem biztos, esetleg külföldön. Az orvosok, ápolók is mennek ki, mert ott több a fizetés.
Meg szerintem, nem az számít, ki milyen iskolát végzett, csak szeressék egymást.
ma 20:20
szerinted aki szakmunkás végzettségű az csakis buta lehet?
Vagy kérdezem másképp:Szerinted aki diplomás az csakis okos lehet???
Micsoda téveszmében vagy..Ismerek olyan diplomásak akiknek az agyuk helyén borsószem van..annyira sötétek,hogy az már fáj..Ismerek olyan szakmunkás végzettségűeket akik méltó társalgási partnerek sebészek,tudósok mellett..Nagyon okosak,csak éppen nem adott rá az élet alkalmat,hogy egyetemi padban üljenek..Vagy nem is volt kedvük,de az eszük bőven megvan hozzá..
A kérdésre a válasz egyébként nagyon egyszerű.
Az emberek igyekszenek olyan partnert keresni akik az ő társadalmi rétegek keretein belül mozog..
2011. ápr. 29. 20:25
sok esetben még a főiskolás lányok is totál nullán vannak agyilag, így ha lejjebb mész akkor nagy valószínűséggel csak nő ez az arány... igaz én nem vagyok regisztrálva ezekre az oldalakra, de elméleti síkon így tennék.
2011. ápr. 29. 20:28
nekem is azt tanította anyukám, hogy képzettségben hasonlót válasszak. de nem ez számít, hanem az életrevalóság, intelligencia.
2011. ápr. 29. 20:38
Sok diplomás felsőbbrendűnek érzi magát.
2011. ápr. 29. 21:41
9/27 A kérdező kommentje:
Én anyám mindig azt mondja. Kislányom egyetemen keress majd komoly kapcsolatot... Sosem adok a szavára és mindig neki van igaza. Eddig akárkivel kezdtem általában szakmunkásba jártak vagy valami nem olyan "jó" suliba. És tényleg nem voltunk egy szinten. Az ember mondhatja rám hogy egoista vagyok de az intelligenciánk tényleg nem volt egy szinten és ez kellemetlen. Bár én hiszek benne hogy az ész nem minden. A szerelem a fontos. De szerintem is egy "szinten" a legszerencsésebb párt keresni.
2011. ápr. 29. 23:52
Kapcsolódó kérdések: