Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párkereső oldalakon, aki főiskolát végzett, miért keres pont ugyanolyan személyt?
Nekem is az a tapasztalatom, mint az utolsó válaszolónak.
Alig akad közöttük normális értékrendű, művelt ember. A mostani generációról beszélek, arra van rálátásom.
Akiket tisztelni, szeretni tudtam, azok bizony komoly egyetemi szakokon tanultak, nem főiskolán és az alatt :/
Tehát ez kivételesen nem csak egy sztereotípia, mert kivételek vannak, de a többségre igaz.
Az arányok különböztetik meg a kettőt (hozzáteszem, én a főiskolát egyszerűen nem bírom nem OKJ szintű képzésnek venni, tehát komolyabb területekre gondolok a véleményem alatt!).
Nyílván akinek van tehetsége, agya, meg egy kis céltudatossága és elszántsága, az nem szakmunkásképzőbe vagy szakiskolába fog járni, hanem valami jobb egyetemre.
Ezen kívül valószínűleg az életről is teljesen más elképzeléseik vannak, innentől kezdve hosszú távon valószínű nem működne a dolog.
Amúgy a mindenféle harmadosztályú főiskolát, ahova hármas érettségikkel be lehet jutni (Gábor Dénes, Zsigmond Király, Gödöllői egyetem, stb...) én simán szakközép számba veszem, tehát aki oda jár, arról egy percig nem képzelem, hogy értelmesebb mint egy kétkezi munkás.
21f
Egyébként ez diszkrimináció, amiről beszélünk. Egyszóval paraszt csak paraszttal, gazdag csak gazdaggal kezdjen.
És igaz, hogy a küzépiskolások és egyetemisták egy kicsit beképzeltek.
talán itt nem arról van szó, hogy ki mennyire jó és értékes ember, hogy ki mennyire dolgozik keményen vagy sem, hanem hogy mennyire vannak egy értelmi szinten! meg tudják-e érteni egymás problémáit, akarják-e egyáltalán, esetleg közös-e az érdeklődési körük stb...
kivételek mindig vannak, de azért lehet általánosítani. ez pont olyan mint amikor egy online filmes adatbázisból filmet keresel estére és bekapcsolód a szűrőt, hogy most te csakis magyarul beszélő akciófilmet akarsz nézni! a kereső kihagy egy csomó jó filmet ami lehet, hogy tetszene, de más kategória, te most nem arra kerestél.
nem tudom mit kell ezen kiakadni és belemagyarázni, hogy aki elvárná a leendő párjától a főiskolát-egyetemet az egy beképzelt sz*ar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!