Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más merre kacsingat a barátom? (Pasik tanácsát várom ők mikor tennének ilyet)
A barátomat egy oldalon ismerősnek jelölte egy szőke csinos hölgyemény. Ugyan abba a suliba járt ahova régen az én barátom is. A barátom akit a volt sulijából ismer vagy ha rögtön nem is ugrik be neki de látja hogy a volt sulijába járt mindig visszaigazolja. Most nem igazolt vissza, hanem írt a lánynak, ezt írta:
???
szia!
nem nagyon emlékszem rá, hogy honnan ismerjük egymást! bocsi...mentségemre szóljon...ööö...hogy nagyon jófej vagyok, bár ennek semmi köze ide...
szóval help me pls! :)
Szerintetek azért írt mert meg akarja ismerni? Vagy azért mert tényleg nem tudja honnan ismerhet egy ilyen jó csajt? ( hisz oda van kiírva hogy oda járt.. persze hogy a suliból ismerheti) Én úgy érzem hogy ez egy indok arra hogy megismerje közelebbről..ugyan miért mentegetőzne hogy milyen jófej.. vagy nem? Igazából nem is értem.. Túlparázom szerintetek? Segítség!
Neharagudj de ezek olyan kis piti dolgok. Nálunk vannak szabályok, páromnak eszébe se jutna senkinek írni, ahogy nekem sem. Mi ezt megbeszéltük és kész. Ha ez a probléma el is fog múlni kis idő múlva majd megint előjön hogy megint bejelölte vki és írt neki hogy ki az... ez így fog menni. Vagy lesz.rod az egészet, és beletörődsz hogy írogat, és elfogadod, vagy ha nem tudod elfogadni beszéld meg vele a dolgot, és lépj vmit. Te ismered nem mi, te tudod hogy ez nála minek minősül. Én tudnám hogy vmi nincs rendben és kiverném a balhét. De őt te ismered.
Valószínűleg tudja hogy miért írtad ki azért kaptál aranyos üzenetet. A pasik rettentő cukik tudnak lenni ha érzik a vesztüket, de én már megtanultam hogy nem szabad bedőlni ezeknek. Szóval a döntés rajtad áll, túllépsz rajta, vagy felhozod és átbeszélitek.
Nem tudok elmenni náluk így, jó pofát vágni neki így...
:(:( ha felhozom h miét írt akkor kutakodtam...... és én leszek egyből a szar........ De annyira 100 h ő is mindig nézi h fuuu de biztos vagyok benne!Persze ő ezt tagadja..
,,Rengeteg alkalma lett volna.. mindig meséli nekem h megint bepróbálkozott egy csaj amikor szolgálatban volt de elküldte .. "
Édes Istenem,hogy Te mennyire hihetetlenül naiv és vak vagy!Most komolyan...nőj már fel!Ébresztő,a barátod akkora kujon,hogy az már szinte fáj!!!Neked nem tűnt még fel???Hány éves vagy,14 ???
17.. :)
Látom hogy szeret meg minden szabadidejét velem tölti. De néha fura,amit viszont sose értek meg.
Én úgy vagyok ezzel a kutakodással,h semmi értelme,én nem nézem barátomét,ő nem nézi az enyém,elvégre egy kapcsolat bizalmon alapul.Másrészt ha meg akar csalni,akkor meg fog,ezen nem fog változtatni,h tudom e fb-n a jelszavát,vagy,h kutakodok e utána.Telefonjához is a k*rva életbe nem nyúlnék,ha olyan van,akkor úgyis elmeséli.Legalábbis nálunk ez a szokás,én is elmondom neki,ha vmi k*csög rámszáll.Ha nem akar megcsalni,akkor meg úgy se fog.
Kérdésedre válaszolva,ha tényleg így teszi magát annak a szőkének,akkor vagy egót akar növelni,h annak is tetszik,vagy csak egyszerűen r*hadék,és megbízhatatlan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!