Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A fiúk jobban szeretik a "törékenyebb" lányokat?

Figyelt kérdés
akikre vigyázni kell:) és akik nem beszélnek csúnyán. és nem olyan nagydarabok xd :D
2011. ápr. 29. 11:08
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
Én szeretem a kemény csajokat,nem tom miért, de szentem király ha nem beszari és kiáll magáért
2011. ápr. 29. 12:04
 22/27 anonim ***** válasza:

Én pont hogy nem a "törékeny" lány vagyok. :D

De ezt nem úgy kell elképzelni, hogy egy nagydarab, benga, trampli állat vagyok, és úgy beszélek, hogy az még egy kamionost is megszégyenít... :D

Küzdősportot tanulok (amitől amúgy sportos de nőies alakom van, és nagy sikereket tudok elérni vele :)), fiúkkal barátkozom, fiúkkal érzem jól magam, elég határozott vagyok, és bárkit simán beoltok egy szópárbajban, egyszóval nem kell félteni.

Sokáig azt hittem, hogy én csinálom rosszul, mert ugye a fiúk igen a törékenyebb csajszikat kedvelik, de aztán rájöttem, hogy olymindegy, én ilyen vagyok, és az olyan fiúk, akik azokat a csajokat kedvelik, nekem igazából nem is jönnek be, mert szerintem nem elég férfiasak. Egy igazi férfi bármilyen nő mellett férfi marad. :) És a barátom pedig pont így szeret. Úgyhogy attól még, hogy valaki nem "törékeny" nem kell lenézni. A közönségesség, az igénytelenség, a bunkóság az ami nem egy nő erénye.

20L

2011. ápr. 29. 12:23
 23/27 A kérdező kommentje:
igazad van :) de valahogy ha én fiú lennék akkor én is az ilyen kisebb lányokat szeretném, nem tudom miért... ://
2011. ápr. 29. 12:38
 24/27 anonim ***** válasza:
Én speciel pont nem. Majd - ha lesz - vigyázom meg babusgatom a lányomat, de a társam az legyen belevaló, nézzen ki felnőttül, avagy ne legyen túl alacsony és túl vékony (mondjuk én sem vagyok alacsony, keresem a hasonlót), és igenis tudjon kiállni magáért, ha kell, akár támaszkodni is lehessen rá.
2011. ápr. 29. 13:05
 25/27 anonim ***** válasza:
Igen. Legalábbis én igen. 20F
2011. ápr. 29. 13:47
 26/27 anonim ***** válasza:
IGEN:)
2011. ápr. 29. 13:50
 27/27 anonim ***** válasza:
Nagyon eltaláltad ezt a kérdést, imádom a törékenyebb lányokat és persze alapvető elvárás hogy ne beszéljen csúnyán, ha már én sem teszem. Persze néha néha egy-két csúnya szó nem a világvége :D
2011. máj. 2. 22:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!