Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A fiúk jobban szeretik a "törékenyebb" lányokat?

Figyelt kérdés
akikre vigyázni kell:) és akik nem beszélnek csúnyán. és nem olyan nagydarabok xd :D
2011. ápr. 29. 11:08
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
Hát én spec. ilyen vok, ahogy mondod. Az olyan lányokat szeretem, akik törékenyek és vigyázni kell rá, mert velük többet is kell törődni, ami olyan jó. A csúnyán beszélés nálam nem névadó, mert a mostani barátnőm eléggé törékeny, meg sokat is kell vele foglalkozni mégis nagyon csúnyán beszél.
2011. ápr. 29. 11:11
 2/27 A kérdező kommentje:
köszi a választ :) am légyszi kort is írjatok :D
2011. ápr. 29. 11:13
 3/27 anonim ***** válasza:

Igen! 194cm magas vagyok és egy apró, törékeny lányt szeretnék, akinek szüksége van rám, akire vigyázhatok, aki egy horrorfilm közben megijed és hozzám bújik.

És persze ne beszéljen csúnyán, de ez alap.

24f

2011. ápr. 29. 11:14
 4/27 anonim ***** válasza:

Szerintem ez egyéntől függ.

Bár szerintem jobban szeretik az ilyen lányokat, mint a keményebb fiús viselkedésűeket.

2011. ápr. 29. 11:14
 5/27 anonim ***** válasza:
Azzal hogy egy lány "törékeny", szerintem nőiessé teszi valamellyest. Ismerek olyan lányokat, akik csúnyán beszélnek, és nem "törékenyek". De vhogy jobban szeretem az olyanokat, akik "törékenyek".
2011. ápr. 29. 11:15
 6/27 anonim ***** válasza:
és 16/F
2011. ápr. 29. 11:15
 7/27 anonim ***** válasza:
És még mindig annyit, hogy egy srácnál sem szép ha csúnyán beszél, de egy lánynál már...
2011. ápr. 29. 11:16
 8/27 anonim ***** válasza:
A káromkodással a felszabadult gőzt engedjük ki, a feszültséget. Most, ha magunkban tartjuk az jobb? Nem. Lehet szolidabban káromkodni, az minden esetben jobb. És igen, jobb mintha magunkban fojtatnánk, akkor meg idegbetegek leszünk. Lelehet róla szokni, vagy mással helyettesíteni. Szerintem egyik nemnél sem olyan szép.
2011. ápr. 29. 11:19
 9/27 A kérdező kommentje:
igen szerintem is!! ha egy lány csúnyán beszél az nem "törékennyé" hanem fiússá teszi a lányt, mondjuk én a fiúknál sem szeretem ha túlzottan csúnyán beszélnek, még 1-1 belefér de az hogy minden szavában ott legyen a b+ az már nem :)
2011. ápr. 29. 11:20
 10/27 anonim ***** válasza:
100%
Én lány vagyok és "törékeny" ha már így hívjátok, és a párom imád emiatt, mert mint mondja, szereti, hogy a hóna alá beférek és hogy átér mikor átölel, és hogy a horror film közben ha megijedek akkor hozzábújok:) ahogy írta az egyik válaszoló is. 24L
2011. ápr. 29. 11:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!