Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A fiúk jobban szeretik a "törékenyebb" lányokat?

Figyelt kérdés
akikre vigyázni kell:) és akik nem beszélnek csúnyán. és nem olyan nagydarabok xd :D
2011. ápr. 29. 11:08
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
49%

nem azért mondom de aligha ismerek olyan lányt aki nem káromkodik..valaki csak aranyosan ba.megozik persze..de az is káromkodás..és miért olyan fontos hogy törékeny legyen?? ha nem bőg mindenen akkor már nem is jó??

17/L

2011. ápr. 29. 11:23
 12/27 A kérdező kommentje:
igen azért egykét csúnyaszó belefér csak ha már minden szavában a gecł meg ezek.. mert én sajnos ismerek ilyet de az már szerintem visszataszító
2011. ápr. 29. 11:25
 13/27 anonim ***** válasza:

Akkor leírom az én példámat. Én kívűlről törékeny vagyok, vékony vagyok alacsony...Szóval minden ami 'törékennyé' tesz. De belülről tudok mind a két véglet lenni. Nem sírom el magam olyan könnyen, inkább harcolok, hogy elérjek egy jobb szintet. Horror filmnézés közben meg nem ijedek meg (lehet azért mert már túl sokat láttam). És ha valami olyasmi történik, egy szóval pechsorozaton megyek keresztül akkor próbálom valahogy feloldani a feszültséget..jelen esetben a káromkodással. Mert ahogy tudjuk, a nők nem büfögnek, nem finganak, sőt még nem kakilnak.: ) A káromkodás már olyan szintre fejlesztettem,hogy nem mondom ki hangosan hanem vagy félszavakkal kihagyok belőle betűket, vagy csak úgy, hogy némán mondom el, szóval,hogy nem adok ki hangot.

Kívűlről törékenynek látszom, de belülről erősebb vagyok.

Én meg nem igazán szeretném eljátszani a kis őzikét, aztán meg, ha valami olyasmi történik akkor meg csodálkozna, hogy mi van, még sem vagyok törékenyke lányka?

És inkább sok helyzetben úgy vettem észre, hogy a fiúk a határozottabb lányokat szeretik akik tudják mit akarnak. Nem az ilyen félénkebb, őzikéket. :)Persze akadnak kivételek, de én nem találkoztam még össze velük.

2011. ápr. 29. 11:29
 14/27 A kérdező kommentje:
igen, én is úgy gondoltam hogy a "törékenység" ellenére van benne határozottság is... amúgy érdekes de az öltözködés is nagyon beleszámít a kisugárzásunkba mert lehet valaki akármilyen "törékeny" ha rapper cuccokban jár meg raszta hajú... :D :') Én is kívűlről olyan lennék csak az öltözködésem miatt nem nézek ki úgy mert nem veszek fel magassarkút meg nyakláncokat nem sminkeltem magam , de már igen, és jobban érzem magam, szebbnek
2011. ápr. 29. 11:33
 15/27 anonim ***** válasza:
Azér a ge*ci szót egy csaj szájából hallani, meg olyat hogy a faxomba hát...olyan fiús.
2011. ápr. 29. 11:34
 16/27 anonim ***** válasza:
100%
Sztem meg az a jó ha egy lány tud törékeny lenni és tud erős, és kemény lenni. Kettő az egyben, ha kettesben vagyunk és olyan a hangulat akkor legyen törékeny, ha a hangulat azt kívánja meg, viszont legyen önálló, erős, kitartó mindemellet. Szóval függ a helytő, időtől, alkalomtól, hogy épp milyen legyen. És én már találkoztam ilyen lánnyal, aki tudja, hogy mikor hogy kell viselkedjen. 25 F
2011. ápr. 29. 11:34
 17/27 anonim ***** válasza:
Nem tudom, szerintem legbelül minden lányban ott van a törékenység (:. Csak egyeseknél nehezebben jön el mint a másiknál (amíg meg nem törik xx) :). Egyébként meg vonzó de többit lányt is szeretem. Mondjuk nem tudom mennyire szeretnék összeházasodni egy body builder pofázó csajjal, de attól még lehet normális.^^
2011. ápr. 29. 11:37
 18/27 A kérdező kommentje:
és az még jobb ha mellé szép is :) bár általában az ilyen lányok szépek mert nem szenvednek önbizalom hiányban és ha van önbizalmuk akkor a többség szépnek látja őket.. :D tapasztalat szerint... xd
2011. ápr. 29. 11:37
 19/27 A kérdező kommentje:
igen azok kemények nagyon ha én fiú lennék, nem kezdenék ki olyannal :D xd simán lever!!
2011. ápr. 29. 11:38
 20/27 anonim ***** válasza:

:U . Aki szépen látja magát azt általában mások is ja. Ez az egész csak felszabadultság vs zárkózottság kérdése.

A hozz is kell azért nyugalom meg környezet hogy eltud engedni magad khm törékeny lehess. Mert most csak példa börtönben kinyírnának így.

2011. ápr. 29. 11:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!