Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiúk jobban szeretik a "törékenyebb" lányokat?
nem azért mondom de aligha ismerek olyan lányt aki nem káromkodik..valaki csak aranyosan ba.megozik persze..de az is káromkodás..és miért olyan fontos hogy törékeny legyen?? ha nem bőg mindenen akkor már nem is jó??
17/L
Akkor leírom az én példámat. Én kívűlről törékeny vagyok, vékony vagyok alacsony...Szóval minden ami 'törékennyé' tesz. De belülről tudok mind a két véglet lenni. Nem sírom el magam olyan könnyen, inkább harcolok, hogy elérjek egy jobb szintet. Horror filmnézés közben meg nem ijedek meg (lehet azért mert már túl sokat láttam). És ha valami olyasmi történik, egy szóval pechsorozaton megyek keresztül akkor próbálom valahogy feloldani a feszültséget..jelen esetben a káromkodással. Mert ahogy tudjuk, a nők nem büfögnek, nem finganak, sőt még nem kakilnak.: ) A káromkodás már olyan szintre fejlesztettem,hogy nem mondom ki hangosan hanem vagy félszavakkal kihagyok belőle betűket, vagy csak úgy, hogy némán mondom el, szóval,hogy nem adok ki hangot.
Kívűlről törékenynek látszom, de belülről erősebb vagyok.
Én meg nem igazán szeretném eljátszani a kis őzikét, aztán meg, ha valami olyasmi történik akkor meg csodálkozna, hogy mi van, még sem vagyok törékenyke lányka?
És inkább sok helyzetben úgy vettem észre, hogy a fiúk a határozottabb lányokat szeretik akik tudják mit akarnak. Nem az ilyen félénkebb, őzikéket. :)Persze akadnak kivételek, de én nem találkoztam még össze velük.
:U . Aki szépen látja magát azt általában mások is ja. Ez az egész csak felszabadultság vs zárkózottság kérdése.
A hozz is kell azért nyugalom meg környezet hogy eltud engedni magad khm törékeny lehess. Mert most csak példa börtönben kinyírnának így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!