Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek normalis az ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek normalis az ilyen ferfi?

Figyelt kérdés

Minap osszevesztunk a baratommal,s egy ido utan a fejemhezvagta hogy kimegy kulfodre dolgozni,mondtam hogy majd megyek en is ,es azt mondta hogy nekem az utszel valo,meg keressek magamnak olyat aki megdug egy nap 5x.Szo szerint igy mondta!S azert,mert nm jo a szexualis eletunk,vagyis 1 honapba 1x van...,es megprobaltam vele bexelni.Soha eletemben nem voltam massal,csakis vele,de nagyon fajt mikor ezeket a fejemhez vagta.Meg mondtam neki,hogy nekem ne parancsoljon,de azt mondta hogy fog,es ha meg sokat mondom akkor felpofoz.Annyira rosszul esik ez az egesz,ki volt ebben a helyzetben meg ?:(:(:( 3 eve vagyunk 1utt...

19 lany - 26 fiu

2011. ápr. 28. 13:26
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
talán 2 mondatot olvassttam ......hát nem norma
2011. ápr. 28. 14:20
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
Hiába írnám én is, h dobd ki. Meg fogsz bocsátani neki, mert annyira jól néz ki, h nem tudsz neki ellenállni. Addig fog így menni, amíg nem találsz vkit, aki még jobban tetszik.
2011. ápr. 28. 14:38
 13/22 A kérdező kommentje:
Utolso,honnan gondolod h annyira jol nez ki h megbocsajtok majd neki?
2011. ápr. 28. 14:57
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
Eddig sem dobtad ki, pedig egy józan nő régen megtette volna. Téged meg megrészegít a... szerelem. Jahh, nem is! A szenvedély.
2011. ápr. 28. 15:01
 15/22 napietus ***** válasza:
100%
kétlem, hogy a szenvedély vakítja el, havi 1 szex mellett, utolsó :)
2011. ápr. 28. 15:05
 16/22 anonim ***** válasza:

ma 15:05

Szenvedély ~ vonzalom, szikra, kémia. Az a bizonyos kötődés, ami jellemző a nőkre, de nem tudják megmagyarázni, hogy mi az.

2011. ápr. 28. 15:07
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
Le a kalappal, hogy eddig kibírtad mellette, de ideje megszabadulni tőle.
2011. ápr. 28. 15:14
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
Számomra már az is elgondolkodtató, hogy te 16 voltál, mikor összejöttetek, miközben ő már 23 éves volt. Szerintem ez is érdekes...
2011. ápr. 28. 15:19
 19/22 anonim ***** válasza:
31%

"Utolso,honnan gondolod h annyira jol nez ki h megbocsajtok majd neki?"

Onnan, h titeket nőket elvakít a külső. Ha jóképű a srác, minden taplóságát elnézitek. Ha ronda, akkor meg lehet akármilyen kedves, nem kell a kutyának se.

2011. ápr. 28. 16:23
 20/22 anonim ***** válasza:
86%

Jajj, utolsó. Annyira éretlen vagy. Nem unjátok még ezt a "egy nőnek a pénzen és a külsőn kívül nem kell semmi" dumát? Annyira sz@r ez a duma komolyan. Ha nem is vagy te túl szép, biztos nem a külsőd miatt utasítanak el. Gondolkozz el egy kicsit, nézz magadba.

Majd biztos azért van vele már 3 éve, mert helyes.-.-

2011. ápr. 28. 17:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!