Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek normalis az ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek normalis az ilyen ferfi?

Figyelt kérdés

Minap osszevesztunk a baratommal,s egy ido utan a fejemhezvagta hogy kimegy kulfodre dolgozni,mondtam hogy majd megyek en is ,es azt mondta hogy nekem az utszel valo,meg keressek magamnak olyat aki megdug egy nap 5x.Szo szerint igy mondta!S azert,mert nm jo a szexualis eletunk,vagyis 1 honapba 1x van...,es megprobaltam vele bexelni.Soha eletemben nem voltam massal,csakis vele,de nagyon fajt mikor ezeket a fejemhez vagta.Meg mondtam neki,hogy nekem ne parancsoljon,de azt mondta hogy fog,es ha meg sokat mondom akkor felpofoz.Annyira rosszul esik ez az egesz,ki volt ebben a helyzetben meg ?:(:(:( 3 eve vagyunk 1utt...

19 lany - 26 fiu

2011. ápr. 28. 13:26
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem erről nincs mit "bexelni".
2011. ápr. 28. 13:29
 2/22 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ne sanyargasd magadat, pontosabban ne sanyargattasd. Dobd ki a fenébe. Nem érdemel meg téged.
2011. ápr. 28. 13:31
 3/22 anonim ***** válasza:
100%
Hát, a leírás alapján elég bunkó.. Máskor is viselkedett már így, vagy ez volt az egyetlen alkalom?
2011. ápr. 28. 13:32
 4/22 anonim ***** válasza:
65%
Ha úgy is beszélsz,mint ahogy írsz,akkor megértem a barátodat.
2011. ápr. 28. 13:33
 5/22 anonim ***** válasza:
100%

Hát igen...nagyjából az ilyenekből alakul ki az, hogy már jócskán benne vagytok a házaséletben, és csak azt veszed észre, hogy rettegsz tőle, hogy mikor fog legközelebb megütni...

Ilyet mondani gusztustalan dolog!

2011. ápr. 28. 13:34
 6/22 napietus ***** válasza:
100%

a arátod egy oltári nagy bunkó. ezekre az egyetlen jó válasz, hogy "örülök, hogy megismerhettelek, szia. a jövőben ne nagyon keresd a társaságomat, ha ven rá mód". kistáska felemel, ajtó, kiskapu, és vissza sem nézel.

29/N

2011. ápr. 28. 13:50
 7/22 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy mondják!!!! Nagyon sürgősen távolítsd el magad a közeléből. Az a férfi aki azzal fenyegetőzik, hogy megüt egy nőt szerintem az egyik legszánalmasabb dolog a világon. Lehet h nehéz lesz, de szakíts vele, ilyet senki nem mondhat még ha veszekedés van akkor SEM.
2011. ápr. 28. 13:54
 8/22 A kérdező kommentje:
A ,,megdug,, szot is azert irtam igy,mert O igy mondta nekem szo szerint...
2011. ápr. 28. 13:54
 9/22 A kérdező kommentje:

3.ik valaszolo:

-maskor is beszelt igy,de nem epp ennyire durvan,hozzateszem,hogy 2 honap mulva lenne az eljegyzesunk,de ezek utan,kisse bizonytalan vagyok:(

2011. ápr. 28. 13:56
 10/22 napietus ***** válasza:
100%
ne "kissé bizonytalan" legyél! mit akarsz egy ekkora taplótól? aki ezt eltűri, az meg is érdemli, bocs, de ez a véleményem.
2011. ápr. 28. 13:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!