Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek normalis az ilyen ferfi?
Minap osszevesztunk a baratommal,s egy ido utan a fejemhezvagta hogy kimegy kulfodre dolgozni,mondtam hogy majd megyek en is ,es azt mondta hogy nekem az utszel valo,meg keressek magamnak olyat aki megdug egy nap 5x.Szo szerint igy mondta!S azert,mert nm jo a szexualis eletunk,vagyis 1 honapba 1x van...,es megprobaltam vele bexelni.Soha eletemben nem voltam massal,csakis vele,de nagyon fajt mikor ezeket a fejemhez vagta.Meg mondtam neki,hogy nekem ne parancsoljon,de azt mondta hogy fog,es ha meg sokat mondom akkor felpofoz.Annyira rosszul esik ez az egesz,ki volt ebben a helyzetben meg ?:(:(:( 3 eve vagyunk 1utt...
19 lany - 26 fiu
Hát igen...nagyjából az ilyenekből alakul ki az, hogy már jócskán benne vagytok a házaséletben, és csak azt veszed észre, hogy rettegsz tőle, hogy mikor fog legközelebb megütni...
Ilyet mondani gusztustalan dolog!
a arátod egy oltári nagy bunkó. ezekre az egyetlen jó válasz, hogy "örülök, hogy megismerhettelek, szia. a jövőben ne nagyon keresd a társaságomat, ha ven rá mód". kistáska felemel, ajtó, kiskapu, és vissza sem nézel.
29/N
3.ik valaszolo:
-maskor is beszelt igy,de nem epp ennyire durvan,hozzateszem,hogy 2 honap mulva lenne az eljegyzesunk,de ezek utan,kisse bizonytalan vagyok:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!