Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan bolondíthatnám magamba?
16 éves (L) vagyok. van egy srác, akivel sokat dumálunk, van amikor egész délután :D gondolokitt olyanra h több mint 5 órát :D
van egy kis távolság közöttünk, de az nem lenne baj.
elég perverz (amit szeretek, mert énis azvagyok), illetve nagyon rendes - ez többmindenben megnyilvánul.
szeretném ha belémszeretne. hogy érhetném ezt el? nyaggatás nélkül? illetve anélkül h zaklassam (xD)
Neked nem hiányzik már egy barátnő?
HA egy csaj ezt mondaná, én egyből vinném az oltárhoz. Áááá, baz.meg, ne hergeljétek a fantáziám xD
ugyanannyi :D
szal őis 16
Amikor ezt olvastam, ledöbbentem, hogy teljesen ugyanez a felállás van nálam is, csak annyi különbséggel, hogy én fiú vagyok, és mi a napokba mondtuk el egymásnak. De minden más abszolút egyezik :D
meg is kérdeztem barátnőm, hogy nem e ő írta..:D:D
tanács is kéne..mivel nem ismerem kettőtök személyiségét, így nehéz mit mondani, de szerintem is, ha ennyit beszéltek egymással, ott kell lennie valaminek. az apró jeleket hagyd,nem gondolatolvasó az a szegény gyerek. mondd neki, hogy klassz srác,bírod a dumáját, a személyiségét. mit szólna a továbbiakba, ha nem csak mint barátok folytatnátok ezt?
remélem, ez azért csak ad valami löketet:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!