Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egy 15 évestől elvárhatom,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy 15 évestől elvárhatom, hogy gyereket szüljön nekem?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 26. 11:08
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
Amennyiben elmegy szülni,szerintem a kórház téged hivatalból feljelent(bár nem vagyok tisztában a jogi háttérrel)..,ha ez megtörténik akkor mész a dutyiba megrontásért.
2011. ápr. 26. 11:52
 22/31 A kérdező kommentje:
Ez hol megrontás? Talán nézz utána a dolgoknak, mielőtt hülyeségeket írsz.
2011. ápr. 26. 11:56
 23/31 anonim ***** válasza:
100%
lényeg a lényeg! 15 éves lánynak nem szülnie kell és családosdit játszania. A feladata,hogy tanuljon a jövőjéért és délutánonként barátaival, szerelmével legyen,este meg hazamenjen szüleihez. Ha nagyon szereted nem várod el tőle(bocsánat nem islehet elvárni) nem akarhatod hogy túl korán felnőjön..még személy szerint 18 évest is fiatalnak tartom család alapításhoz.
2011. ápr. 26. 11:59
 24/31 anonim ***** válasza:
100%

Ember, kapj már a fejedhez, baszod!!! Egy 15 éves gyereklánytól várod el, hogy szüljön neked? Van fogalmad róla, mit jelent a gyerekvállalás-gondozás? Egy 15 éves saját magáról nem képes egyelőre gondoskodni, nemhogy egy csecsemőről! Nagyon sürgősen tegyél rendet a fejedben, nincs jogod elkúrni más életét.

Ajánlom, hogy egyelőre érd be egy kiskutyával.

2011. ápr. 26. 12:04
 25/31 anonim ***** válasza:

"18 vagyok, és nagyon szeretnék gyereket, a barátnőm 15, nagyon szeretem

és nem vagyok cigó"

Ha nem vagy dzsipszi, akkor meg hülye. Szerinted alkalmasok vagytok egy gyerek felnevelésére? Vagy majd neveljék a nagyszülők, amikor rátok jön a bulizhatnék? EGy gyerek nem egy tárgy, amit ha megunsz beteszed a szekrénybe és nem törődsz vele többet. Szerintem ezt nagyon sürgősen felejtsd el. És nem, nem várhatod el senkitől sem, hogy gyereket szüljön neked.

2011. ápr. 26. 12:06
 26/31 anonim ***** válasza:

Két lehetőség merült fel bennem:

1. kamuzol

2. Egy büdös nagy cigány vagy akkor is ha fehér a bőröd.

18 évesen kizárt, hogy olyan törvényes állásod legyen amiből el tudsz tartani egy gyereket azon egyszerű oknál fogva, hogy ilyen idős korra még vagy az érettségiig jutsz vagy van egy szakmád és most dolgozol valaki mellett, hogy legyen annyi gyakorlatod amivel már saját megrendelőket tudsz szerezni pár év múlva.

A szüleid pénzére ne spakulálj, a csaj életét pedig nincs jogod elrontani. Egy 15 éves gyereknek még a tanulás kell legyen a legfőbb célja. Persze a te cigánylelkednek megfelelne ha nem tanulna semmit és neked lenne kiszolgáltatva. Szánalmas undorító cigány vagy.

2011. ápr. 26. 12:43
 27/31 anonim ***** válasza:
ha cigány akkor már 12 évestől is
2011. ápr. 26. 13:31
 28/31 anonim ***** válasza:

Én is 15 vagyok,de én még nem is gondolkoztam azon,hogy a barátommal legyen egy közös gyerekünk...

Teljesen tönkre menne az életünk.Egy gyerek mellett nem lehet tanulni,semmit nem lehet mellette csinálni,max. ha már kicsit nagyobb és rá lehet bízni 1-2 órára valakire.

De amúgy minek neked gyerek 18 évesen? Én a barátnőd helyében tuti,hogy elrohannék,jó messzire.

2011. ápr. 26. 15:37
 29/31 anonim ***** válasza:
A barátnődnek már felvetetted a kérdést? Ő mit szólt ehhez?
2011. ápr. 26. 15:40
 30/31 anonim ***** válasza:

Ebből kiderül tényleg szerelmes vagy-e, vagy csak szimplán vonzódtok és lángoltok egymás felé.

[link]

2011. ápr. 27. 10:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!