Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egy 15 évestől elvárhatom,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy 15 évestől elvárhatom, hogy gyereket szüljön nekem?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 26. 11:08
1 2 3 4
 11/31 A kérdező kommentje:

18 vagyok, és nagyon szeretnék gyereket, a barátnőm 15, nagyon szeretem

és nem vagyok cigó

2011. ápr. 26. 11:24
 12/31 anonim ***** válasza:
100%

Ha nagyon szereted, várj még 3 évet. Nem feltétlenül tenne jót az egészségének, ha szülne, persze lehet, hogy semmi gond nem adódna.

Ha szereted, vedd rá, hogy a tanulással foglakozzon! Ebben a korban az a feladata.

2011. ápr. 26. 11:27
 13/31 anonim ***** válasza:
100%
És mégis mi a fenét csinálnál egy gyerekkel? Miből tartanád el egyáltalán? Hogyan pelenkáznád, ápolnád ha beteg? Ez nem olyan, hogy jaj de aranyos, 1 hétig elvagyok vele, de aztán mikor meguntam, hogy minden éjszaka 10x ordít, akkor inkább fogom magam és elmegyek a haverokkal sörözni estére. Te ritka beteg lehetsz, ha egy 15 éves lánytól elvárnád, hogy középiskolásként a gyerekneveléssel foglalkozzon. Egyáltalán mennyi ideje vagytok együtt?
2011. ápr. 26. 11:29
 14/31 anonim ***** válasza:
100%

15 az még gyerek, egy gyerek szüljön gyereket?:D

21f

2011. ápr. 26. 11:29
 15/31 anonim ***** válasza:
100%
Nos, mivel kiskorú, a gyereknek nem ő lesz a gyámja, hanem a lány szülei. Te még a nevedre sem veheted a gyereket a lány szüleinek beleegyezése nélkül. Feleségül se veheted a lányt, mert 16 év alatt még azt se lehet, felette is csak és kizárólag gyámhivatali engedéllyel.
2011. ápr. 26. 11:31
 16/31 anonim ***** válasza:
2011. ápr. 26. 11:32
 17/31 anonim ***** válasza:
100%
És ennyipénzed van h eltudnád tartani mindakettőt? ÉS ennyire szereted a barátnődet,hogy elvárnád tőle h szüljön gyereket, hagyja abba iskolát,idegenedjen el szüleitől(mert mégis gyereket akarsz pottyantatni vele)adja fel minden jövőbeli lehetőségét?? mert ugye iskola nélkül nemsokára viheti..ha így szereted gratulálok! amúgy elvárnisenkitől se lehet semmit esetleg tőled h gondolkozz el magadon
2011. ápr. 26. 11:38
 18/31 A kérdező kommentje:
Van ennyi pénzem, és létezik távoktatás is a világon.
2011. ápr. 26. 11:43
 19/31 anonim ***** válasza:
Amúgy megkérdezted már a barátnődet erről? és szerinted szülei mit szólnának hozzá?
2011. ápr. 26. 11:47
 20/31 anonim ***** válasza:
Van annyi pénzed??? Miből? Apádék adják? Sok kis csipsz@r mint te azt hizsik, hogy keresnek 100e Ft-ot és abból már el lehet tartani egy nőt meg egy gyereket. Nagyon el vagy te tévedve. Nem hinném, hogy van normális munkád és normális jövedelmed azt meg végképp kétlem, hogy elég érett lennél egy családhoz.
2011. ápr. 26. 11:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!