Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ráérezhet az érzéseimre a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ráérezhet az érzéseimre a volt barátnőm?

Figyelt kérdés
3 hónapja szakítottunk a volt barátnőmmel.3.5évig jártunk.Én sokáig vissza akartam szerezni de hajthatatlan volt.Most is időnként próbálkozom de már jóval kevesebbszer.Időnként már azt érzem,hogy nem is fontos annyira és kicsit haragszom is rá.De!Amikor ezek az érzések törnek rám,akkor mindig jelentkezik ő.Valahogy mintha ráérezne vagy megérezné,hogy most neki kellene valamit lépni(persze azért visszajönni nem akar)De kis jelzést ad!A nőknek ennyire jó a ráérző vagy beleérző képességük?
2009. márc. 5. 19:37
 1/9 anonim ***** válasza:
hát általában nagyon jó, de szerintem ha ő már nem akar semmit, akkor te is add fel..biztos érzi rajtad, amikor negatívabban állsz hozzá,hizs 3,5év nem kevés idő, és gondolom nem akar elveszteni mint havert,és ilyenkor beindulnak azok a bizonyos női megérzések:)
2009. márc. 5. 19:50
 2/9 anonim ***** válasza:
83%

Nem. Ennyire számító dög. Már kezdenéd elfelejteni, aztán még azért megmártja benned a kést.

Ne engedd, hogy eltántorítson. Ha el akarod felejteni, akkor...

Ha nem akkor természetesen szenvedj tovább...

25/f

2009. márc. 5. 19:59
 3/9 anonim ***** válasza:

Nem számíó dög!

Boszi!

Kérdezd csak meg tőle, volt-e ilyen a családjában! Tuti, hogy volt.

Ne haragudj rá, ezeket érzi meg. Tanuld meg elengedni, jobban jártok mindketten!

2009. márc. 5. 20:08
 4/9 A kérdező kommentje:
Boszi:)Tehát boszorkányok ma is léteznek:)
2009. márc. 5. 20:58
 5/9 A kérdező kommentje:
Amugy milyen tulajdonságok jellemzőek még a boszikra?
2009. márc. 5. 20:59
 6/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Igenis nagyon jó megérzőképpességgel rendelkezünk mi lányok! Én special minden ilyesmit megérzek és eddig bejött-persze csak az olyan embereknél akik közel állnak hozzám.

Pl: a barátom elutazott valahova és én az istenért nem akartam engedni, mert megmagyarázhatatlan érzéseket keltett bennem= elmentek és autóbalesete lett

Vagy csak egyszerűen csörög a telefon és megérzem ki hív.

Ebben mi boszorkányság!?

2009. márc. 5. 21:50
 7/9 A kérdező kommentje:
Lehet te is boszorkány vagy!Ennyire jó beleérző vagy megérzőképessége hogy lehet valakinek!?
2009. márc. 5. 21:58
 8/9 A kérdező kommentje:
Nem tudom mitől van de egyszerüen nem tudok szabadulni tőle.Pedig 1000 okom lenne rá.De valahogy mikor már elfelejteném és továbblépnék,valami olyant ad lelkileg,hogy nem tudok tőle szabadulni.
2009. márc. 5. 22:02
 9/9 anonim ***** válasza:
Szórakozik veled,mert neki már nem kellesz,de azért másé sem legyél.Élvezi hogy ő a valaki és bármikor visszamehetne.Ez növeli az egóját.Szerintem csak játszik veled.Ez tipikus női viselkedés.
2009. márc. 6. 15:34

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!